Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кого вози Майбах с лампите на НСО?

Заснехме на ъгъла на улиците Раковски и Хан Аспарух лимузина Майбах, която имаше устройството за специален режим на движение, което използват единствено и само автомобилите на Националната служба за охрана. Беззаконието се демонстрира в самото сърце на София - нейния супер идеален център. Номерът се пази в редакцията. Досега нямаше данни НСО да има в автопарка си Майбах. А специалният режим на движение се дава само на СЛУЖЕБНИТЕ автомобили от съответните институции на определени високопоставени лица от самия връх на властта.

 ВИЖ СНИМКИ ТУК!

В гаражите на Министерския съвет и на Народното събрание също няма държавни коли от модела на стойност над 300 000 евро. За лични автомобили такъв режим е недопустим по закон. Обърнахме се за информация към Националната служба за охрана. Веселин Нинов от пресцентъра на НСО потвърди, че няма държавни коли

Майбах. Въпреки че е незаконно, оказва се, че човек може да си сложи атрибутите на специалния режим на движение, каквито ползват президентът, премиерът и министрите.

Неофициалната информация, която получихме от осведомен източник от върховете на властта е, че автомобилът е от личния гараж на депутат.

Но не е този, който си помислихте на първо четене.

Става дума най-вероятно за заместник на фамозната Цвета Караянчева, който въпреки забраната на закона, има собствен бизнес.

 

 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/news/8/145506.html#145506

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!