Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Марешки си купи самолет за $50 млн., за да лети от Варна до София, стяга се за премиер? (СНИМКИ)

Аптекарският бос с интереси в нефтената индустрия Веселин Марешки си е купил самолет за 50 милиона долара, твърди само пред Narod.bg източник от върховете на държавата.

Бизнес джетът „Бомбардиер” 5000 вече е в хангара на Марешки срещу 50 милиона долара…

С хвърлените за екстрата чували пари лидерът на ВОЛЯ се нареди сред онези 136 българи, които имат в хангара са частен аероплан.

По непотвърдени данни самолетът на Веселин Марешки е от марката „Бомбардиер” 5000, който се сглобява в Торонто, Канада. Машината е предназначена за превоз на до 19 човека на разстояние до 9630 км без зареждане.

Читателят на Narod.bg сподели, че Марешки с лека ръка похарчил 50 милиона долара за бизнес джет, за да може да лети когато си поиска между родната Варна и София.

„Пред по-близките си в парламентарната група аптекарят бензинджия разказвал, че най-после си е намерил истинското житейско призвание – да бъде политик. В неговите очи кариерата му е във възход, в близко бъдеще дори се вижда премиер”, не скри информаторът на Narod.bg.

Заради по-високите данъци и летищни такси у нас нашенските бизнесмени с частни самолети надхитрят закона, като регистрират машините си в различни европейски държави, САЩ и други места по света и стоят в хангарите на тамошните летища. Тази отдалеченост, разбира се, им гарантира и по-слаб контрол от страна на контролните органи у нас.

Мнозина новобогаташи пък предпочитат луксозните придобивки да се водят не на тяхно име, а на фирми или на подставени лица.

Супер лимузината за половин милион е с инвалидна винетка, без застраховка и преглед, явно варненецът е пестял за самолет

Само преди 2 седмици лъсна и друга новина около варненеца – че е изсипал 500 000 лева за една от най-луксозните коли в света – мерцедес „Майбах”. Колата е истинско произведение на автоиндустрията и нейното притежание е символ за просперитет по цял свят.

Типично по Байганьовски обаче Марешки се вози в лимузината, обзаведена с инвалидна винетка. За капак проверка на медиите установи, че политикът, който наскоро бе осъден ефективно на 4 години затвор за рекет, не е платил задължителната „Гражданска отговорност”, нито е минал в колата си за половин милиона на преглед.

Това чудо на 4 колела струва 1 000 000 лева

Освен това в гаража си лидерът на ВОЛЯ, която според последната социология изпада от бъдещия парламент, крие и „звяр” за 1 милион лева. Варненецът е горд собственик на “SSC Ултимет Аеро”.

Звярът развива максимална скорост от 412 км/ч, задминавайки лидера дотогава в класацията “Бугати Вейрон” с около 5 км/ч. “Шелби Суперкарс” дори произвеждат модел, който става най-бързият сериен автомобил в света. “Ултимет Аеро” има 1048 конски сили, развива максимална скорост от 437 км/ч и е произведен само в 25 екземпляра.

Сред „по-невзрачните” лимузини в гаража на осъдения политик се откроява и бентли кабриолет с мутренския номер В 6666 РС, което Марешки често паркира като истински батка направо върху тротоара.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!