Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Народът сгащи Бойко! Премиерът рита мачле, докато в ЕК се решава съдбата на България (ВИДЕО)

Бойко Борисов беше открит! Във Фейсбук групата „Да намерим Бойко Борисов” изтече видео как примерът от СИК, пременен в синя тениска, се качва в лъскав мерцедес под зоркия поглед на неколцина охранители, след като е поритал любимото си мачле.

В същото време евродепутатите очакваха недоразумението-премиер в Брюксел, където снощи в 20 ч. ЕК решаваше съдбата на България.

От информацията става ясно, че мачът на Борисов е бил около басейна „Дианабад”.

Междувременно изтече информация, че лидерът на хунтата наистина не присъства на дебата в Европарламента за върховенството на закона в България.

Премиерът си намерил оправдание в новината от вчера сутрин, че председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е в изолация след контакт със заразен с коронавирус. Тогава в Министерския съвет се сетили, че на заседанието на Европейския съвет миналата седмица, българският премиер е разговарял с нея.

Час след информацията от Брюксел Баце вече бил дал проба за коронавирус и очаквал резултатите. Дори тестът на министър-председателя да е отрицателен, ако пробата на Урсула фон дер Лайен е положителен, Борисов също е длъжен да спази 14-дневна карантина като рита мачле на стадиона.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!