Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко и хунтата си влачат фенове за подкрепа, снимат се с едни и същи герберасти (СНИМКИ)

ОЩЕ ПОДКРЕПА ЗА мутро-КОМУНИСТА БОРИСОВ

Към Курило! - Stoil Hristov

Бойко Борисов и хунтата ГЕРБ си влачат едни и същи герберасти за подкрепа, с които се снимат като „доказателство” за народната любов, видя репортер на Narod.bg.

Проследяване на фотосите, които управляващата мафия пуска от срещите си с хората показаха, че едни и същи нискочели индивиди се снимат прегърнати с членовете на хунтата.

Ето какъв на какъв пост на Наталия Сотирова се натъкнахме във фейсбук, който доказва, че Бойко и сие си водят фенове на проявите, за да не се чувстват самотни насред протестираща България:

От няколко дни се опитвам да открия кой е субектът, снимащ се с ГЕРБавите величия и станал популярен във фейсбук с особената си визия, поза и стил.

Е, днес най-после го открих. Оказа се пловдивска ГЕРБава калинка от формированието Младежи ГЕРБ на шайката. Името му е Kalin Taligarov и е от приближените до другия пловдивски смешник Мирослав Тенев.

Тези и двамата са страшно амбициозни и така са си повярвали на баджовете, че сигурно се виждат като министри в някое следващо правителство на главатаря.

Много е интересна снимката с Херо Мустафа. Последната гледа доста стреснато. Явно не е очаквала чак такова нахалство от това келешче…

Извинявайте, че ви занимавам с това недоразумение, но наистина държах да открия кой е и какво прави навсякъде по ГЕРБавите сборища.

Много боклук има в шайката… Ужас!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!