Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нова ПКП простотия: "Мен НЕ ме интересува ВАШЕТО здраве, мен ме интересува МОЕТО" (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Поредната простотия от простата кърджалийска „гугутка“ Цвета Караянчева! Недоразумението, което имаме като шеф на парламента, отново изригна срещу народа на партийна сбирка на хунтата: „Мен не ме интересува вашето здраве, мен ме интересува моето”, видя Narod.bg.

След като наруга българите с „хОди пеша, бе, хОди пеша”, издънката на хунтата блесна с ново изказване, от което пролича доколко управляващата шайка е загрижена за обикновения човек.

Неграмотницата, която преди време стана за смях с твърдението, че Пекин, столицата на Китай, се намира във…Виетнам, обаче продължава да се излага.

Преди ден дойде новината, че дънката, която още е шеф на парламента, пратила на театъра в Кърджали 6 килима „трета ръка

В желанието си да похвалят началството пиари стигат до изключително комични висоти в „жанра”. С умиление четем съобщения за добри дела на по-първи хора в двата края на страната, които всъщност не са направили нищо особено. Плюс това, добрините им са „вложени” единствено и само държавни пари.

"Мен НЕ ме интересува НАШЕТО здраве, мен ме интересува МОЕТО, МОЕТО, моето..." ПКП

От съобщение, забодено на челно място в страницата на Театрално-музикален център – Кърджали, научаваме, че шефката на парламента Цвета Караянчева е съдействала там да получат… 6 килима.

Те обаче не идват нито от тъкачките в Иран, или в Узбекистан, а са били първо проснати в Министерския съвет, а след това в парламента. Да напомним още, че Цвета Караянчева е от Кърджали. Едва ли е чудо невиждано, че от висотата на поста си е пратила 6 вехти килима, изтъркани от употреба, в театъра, пише Тереза Йосифова за „Уикенд”.

Ако те са персийски и да не са някакви ментета, а са с възли от коприна или вълна, може и да са ценни. Както е известно, скъпите килими се правят ръчно, влагат се ценни материали и като цяло са инвестиция.

Колкото по-стар е персийският килим, толкова е по-скъп. Едва ли в Министерския съвет и парламента са стъпвали по фалшификати, но пък няма и гаранция, че не са изтъкани на машините в Сливен, например. Но да не гадаем, така или иначе в съобщението на страницата на театъра не е уточнена стойността им, но пък е подчертано, че шефът Гълъб Бочуков много благодари на Цвета Караянчева. „Убеден съм, че тези уникални килими ще създадат допълнителен уют и неповторима атмосфера в нашия театър” – цитира се благодарствено писмо по повод на „голямата работа” да се харижат 6 стари килима.

На другия край на България пиарка на община Върбица се задъхва от емоции в официално съобщение. Причината е, че кметът инж. Мердин Байрям се съгласил да се ремонтират с пари на Върбица 3 стаи в инфекциозното отделение на болницата в Шумен.

Директорът на болничното заведение помолил кметствата в района да направят със свои пари ремонт на стаи, в които да се настаняват болните от коронавирус. Откликнали само от Смядово и Върбица.

Пиарката от Върбица пък занизала дитирамби: „Днес, както миналата година на този ден, отново и есента се усмихна на един човек, решил да стори поредното добро за хората! Не спирай да му се радваш, Народе! Благославяй начинанията и протегнатата му ръка за помощ всеки път, когато някой я поиска! Благослови успехите на един всеотдаен и работещ за всички ни общински кмет! Щастливи са върбичани от избора си, и са горди с делата на своят избраник!” се казва в официалното съобщение.

Какво повече да допълним, Айнщайн хубаво го е казал: „Само две неща са безкрайни на този свят — Вселената и човешката глупост. А за първото не съм особено сигурен.”

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!