Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бонев към Йончева: Елена, прибери се! Висиш в Брюксел и се чудиш каква глупост да измислиш!

Богомил Бонев реагира остро във фейсбук на Елена Йончева, която непрекъснато сипе хули срещу лидера на БСП Корнелия Нинова и партията, която я изпрати като евродепутат в Брюксел.

"Хайде, Елена, прибери се. Нали парите не са водещ мотив да висиш там и да се чудиш каква глупост да измислиш", обръща се към бившата журналистка Бонев.

"Елена Йончева, която би трябвало да бори българската корупция в ЕП, работи срещу партията, която я инсталира там.  Тя настоява БСП да напусне парламента, за да падне правителството. Ще падне, колкото предния път, когато напуснаха. Ще бъде самоубийствен акт и лишаване от трибуна. Това целят предателите. Аз я призовавам да напусне, заедно със Станишев, Европейския парламент. В знак на протест, че там не обръщат внимание на протестите в България срещу корупцията.

Това ще е много забележим в Европа акт. Не че се надявам на такава самоотверженост. Да видим лозунгите в действие.

Хайде, Елена, прибери се. Нали парите не са водещ мотив да висиш там и да се чудиш каква глупост да измислиш.

Все пак, не всеки симпатизант на БСП е взел пари от КТБ. А и не си спомням да има много почтени българи, които да са го направили.

Има един Бареков, чието име с думата "почтен" в едно изреение не върви, но вие сте били заедно, както се разбира. Не е добра компания, да знаеш. Защото твоята мнима почтеност отиде на кино. В редицата на опозоряващите филми", пише бившият вътрешен министър. 

Парламентарната група на „БСП за България“ е дълбоко възмутена от лъжите, които Елена Йончева не спира да бълва последните два дни, чийто връх е твърдението й, че между Нинова и Борисов има договорка. 

Вчера социалистите са се събрали и са обмисляли да поискат обратно от Йончева парите, които преди време те лично събраха за нейната гаранция и разходи по съдебното дело срещу нея.

„Елена трябва да ни върне всички пари – за делото, както и онези, които получи за да направи “филма за оградата“, плюс всичките останали средства, които е получила от ПГ за последните години”, коментира червен депутат.

Някои депутати дори се заканват, че ако в Йончева не възстанови предоставените й средства, срещу нея ще бъде заведено дело за възстановяването им.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!