Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Освободена от китайски затвор 79-годишна християнка говори за мъчения

By Gisela Sommer, Epoch Times Staff

Пекин (ChinaAid) - Шуанг Шуинг (Shuang Shuying), 79-годишна, бе освободена от затвора и веднага отиде в болницата, за да види своя умиращ съпруг, Хуа Зайчен (Hua Zaichen), на 91 годишна възраст. Тя изпрати отворено писмо до ChinaAid, разкриващо как е била измъчвана в затвора, и благодарящо на хората по света за техните молитви и подкрепа.

След измислени обвинения, Шуанг Шуинг е престояла две години в затвора, където е била болна през по-голяма част от времето и е била измъчвана от служители. Хуа Зайчен и Шуанг Шуинг са християни от домашна църква, които са били преследвани в продължение на години от китайското правителство, заради дейността на тяхното семейство около грижите за бедни и преследвани хора, и затова, че са позволили преследвани християни да живеят в дома им.

Китайски университетски професор разпространява „Девет коментара за комунистическата партия” и помага на хората на напуснат ККП

Clearwisdom. net (Последни новини от Китай) - Ли Уен (псевдоним), професор в китайски университет, е помогнал на много хора да напуснат Китайската комунистическа партия (ККП).

След като „Деветте коментара за комунистическата партия ” бяха публикувани,

професор Ли сваля файла (от Интернет) и го споделя с други.

Той каза: "Тази книга е наистина добре написана, всичко, за което се говори в нея, е истина. ККП е един много лош култ. Тя е направила толкова много злини. На 4-и юни 1989 г. (денят на кръвопролитията на площад Тянанмън) аз бях в чужбина. Веднага щом като чух, че ККП избива студенти, разбрах, че ККП е извънредно зла. Оттогава нататък не съм повярвал и дума на ККП. Всичко, което тя прави, е да лъже и мами хората".

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!