Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кмет обяви ден на Divine Performing Arts

Mary Silver, Epoch Times

Мемфис, Тенеси — Стен Джойнър (StanJoyner), кмет на гр. Колиервил, Тенеси, обяви 8 февруари за официален ден в чест и подкрепа на световното турне на Divine Performing Arts (DPA) за 2009 г. Кметът похвали турнето на DPA  като „мултикултурно събитие, което свързва хората по света от различни култури и сфери на живота и е платформа за обединение и изграждане на мостове между културите”.

Кметът Джойнър е родом от този исторически град на изток от Мемфис, където е живял през целия си живот. Винаги е вземал участие в обществения живот и е член на Ротари клуб и Търговската палата.

Той изказа похвала към  базираната в Ню Йорк сценична компания, определяйки я като „чудесно средство за насърчаване на изкуството и културата под формата на сценични изкуства и подпомагане разбирателството между китайската и западната култура, предоставяйки възможност за връзка между китайските общности по света и западната култура”.

Представлението е визуална наслада от китайски класически танц, етнически и народни танци. Наред с оркестъра, съчетаващ китайски и западни инструменти и музика, спектакълът представя и изтъкнати музиканти  и соло изпълнители.

Кметът Джойнър не само използва правомощията си, за да подкрепи DPA, но оказа

подкрепа и лично, появявайки се на спектакъла с двама члена на семейството си. По време на представлението малката му внучка стана от мястото си и пресече пътеката между редовете, за да се повдигне на пръсти и да наблюдава какво става на сцената.

„Тя наистина е заинтригувана от това. Радвам се, че [спектакълът] успя да дойде в Мемфис”, коментира кметът.

EpochTimes е горд спонсор на световното турне на DPA за 2009 г. За повече информация: Divine Performing Arts .

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!