Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рут Колева: Искам да отлепя един шамар на Караянчева

И понеже тролската агитка на ГЕРБ се активизира и ми докладва профила и постовете за г-жа Караянчева. Днес отново ще го публикувам, защото тя ОТНОВО е в медийното пространство с поредната си безпомощна тъпотия и ей така го напомням, за да не я забравяме каква е. Това написа в профила си във фейсбук певицата Рут Колева.

Така като се замисля, Цвета Караянчева е антипод на Човек. Кой нормален индивид с умствен капацитет, достойнство и базово себеуважение би, не само преглътнал да бъде публично унижен от министър председателя на държавата и вожд на партията-майка, а и би дръзнал да обикаля села и паланки да го защитава като вярно кученце?

„Проста кърджалийска *ytkа“, така Цвета Караянчева ще бъде запомнена в историята и нищо повече от това. Ако историята изобщо я помни след 5 години. Явно тя (за жалост) НЕ Е нищо повече от това. Коя жена, кой човек би търпял подобно публично унижение? Не само пред съпартийците си, а пред целия народ.

Кой НОРМАЛЕН индивид би се явил редом до вожда и би допуснал да бъде целунат по чЕлото за демонстрация, като някаква непослушна, но оправдана третокласничка? Толкова е долно това, не разбирате ли? Липса на доблест, себеуважение, човечност. Дереализация от морал и от собственото си достойнство.

Тази жена е по-ниско от проститyтките дръзнали да снимат шкафчето с пачки и кюлчета, защото те освен цена $$$ имат и малко смелост.

За магистралите и метрото дори не ми се коментира, защото са толкова безобразни и глупави словата и, че искам просто да и отлепя един шамар и да я върна в Кърджали натоварена в някоя каруца. Госпожа, тия магистрали и метра са строени с нашите пари и данъци, а това че някой е отктраднАл(с препратка към нейното „хОди пеша, бе“) и ги е построил за 5 лева не ни прави претенциозни сноби. Прави ни нормални европейски граждани, които си търсим правата, защото ни е светнала лампата, че имаме някакво елементарно достойнство и сме човеци с права. На тебе няма ли да ти светне лампата най-накрая или искаш и до пра-внуци да бъдеш запомнена като ПКП???

fakti.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!