Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Въпреки че сме далече от Китай, ние също трябва да помогнем да се спре преследването

Агенти на специалните китайски служби арестуват последователи на Фалун Гонг директно на улицата

Агенти на специалните китайски служби арестуват последователи на Фалун Гонг директно на улицата

By Gisela Sommer, Epoch Times Staff

Давос, Швейцария (Clearwisdom.net / Falun Dafa Worldwide) – По време на Световния икономически форум на 28-и 29-и януари, фокусът на световните медии беше върху Давос, Швейцария. Практикуващи Фалун Гонг показаха снимки, разкриващи преследването от страна на китайския комунистически режим.
 
В скованата от лед и сняг обстановка, плакатът "Фалун Дафа е добра" се набиваше на очи. Много жители на Давос започнаха да подписват петицията, призоваваща за слагане край на преследването.

Една жена каза: "Аз смятам, че това преследване е ужасно. То демонстрира пренебрежение към човечеството. Хора са изчезнали и са били измъчвани. Режимът дори събира органи от живи хора. Това не е нещо, което се прави от човешките същества. Трябва да кажа, че китайският комунистически режим лъже. Хората се надяваха, че с домакинстването на Олимпиадата режимът ще се подобри. Но промените са само външни. Това беше само един театър. Смятам, че нашето правителство и всички правителства трябва да упражнят натиск, за да се прекрати това преследване и главните виновници да се изправят на съд. Това е което аз мисля. Моят съпруг и цялото ми семейство споделят тези чувства. Мисля, че преследването е много брутално и не трябваше изобщо да го има... Въпреки, че сме далече от Китай, все пак ние трябва да направим нещо по този въпрос."

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!