Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Миглена Ангелова попиля НОЩ: Изпитвам испански срам

Миглена Ангелова попиля НОЩ: Изпитвам испански срам

Тв звездата Миглена Ангелова обсипа с остри критики брифинга на НОЩ, който за първи път бе излъчен в тв ефира. Тя, заедно със спортния журналист Иван Боянов, обсъдиха изявленията за развитието на коронавируса в студиото на "Преди обед", където са коментатори тази седмица. 

По повод обширните обяснения на здравния министър Костадин Ангелов, който изчете подробна статистика на данните за заразата в страната, мадам "Искрено и лично" обясни: 

"Разбрахме, че той може да чете. Разбрахме, че няма доверие в журналистите, че и те могат да четат и трябва да се загуби достатъчно много време, за да може да го прочете. Аз се радвам, че няма да ходя на брифинги!", отсече безмилостно своенравната дама. След няколко минути тя допълни, че изпитва испански срам. "Това означава много да те е срам за действията на друг човек", поясни Ангелова.  

Тази пресконференция можеше да завърши в рамките на 5 минути, а не половин час и в рамките на 2-3 минути можеше да се изнесат факти, които вълнуват обществото и които са важни за нас. Ние, журналистите, започнахме да губим търпение, изригна и спортният журналист Иван Боянов.

Миглена Ангелова се възмути и от условието всеки журналист да задава само по един въпрос. "Не върви да има уточнения, че всеки журналист има право на един въпрос. Защото има свобода на словото. Нека поне да изглежда, че има такава", отсече телевизионерката.

Когато водещата Деси Стоянова отвори темата колко убедително звучат аргументите за носенето на маските, русчуклийката отсече: "От същите хора, които казваха, че няма смисъл от тях и коронавирусът е просто един грип, едно такова  доверие те изпълва, че изпитваш желание да следваш новите указания", отбеляза тя саркастично. 

Екранната партньорка на Сашо Кадиев обясни, че специалистите, твърдели в началото на пандемията, че няма смисъл от носенето на маски, трябва все пак да помнят и да си дават сметка какво са казали. "Това, което казваш, независимо какви аргументи имаш, макар че твърденията да не се носят маските са били, за да ги носят важните хора, като лекарите, но трябва да си даваш сметка, че казаното е казано и то си остава", отбеляза критично журналистката.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!