Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко сам мъкне фусти в дома си, пред НСО ги представя за журналистки?

Премиерът Бойко Борисов сам кани госпожи и госпожици в дома си и в правителствените резиденции. Именно по негово искане никоя от тях не се записва като посетител, за да се запази нейната анонимност.

Това твърди служител на НСО пред Narod.bg във връзка с изказването на Бойко, че Румен Радев го „сготвил”. Според бръщолевенията на сикаджията жената, която снимала чекмеджето с пачките и златото, била пратена от президента.

„Това са глупости. Колкото може да влезете „лесно“ в Министерския съвет, сто пъти по-трудно е това да се случи там, където министър-председателят спи. Госпожи, за които обичайно се казва, че са журналистки, го посещават и на други места. Идват по няколко пъти. И Борисов отлично знае, че те не се проверяват. При него ходят много други хора, които пак по негова заповед се записват като посетители.

„Значи Румен Радев му пратил жена, а той взел, че я харесал и я оставил да се разхожда из спалнята на „Секвоя“, така ли“, шегува се държавният гард с опашатите лъжи на Бойко Борисов пред Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!