Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко натопи държавния глава за скандалните му снимки с пачките и записите. Служител на НСО: Борисов сам си кани госпожите, по негово искане не се записват

.

Премиерът Бойко Борисов натопи президента Румен Радев за скандалните снимки от спалнята му и още по-скандалните запаси с неговия глас. Това стана по време на инспекцията му на АМ „Хемус“ край Търговище. Ето какво точно обясни министър-председателя:

„Човек, като говори, трябва внимателно да мисли, и за себе си. Аз съм готов и съм изяснил как коварно неговите хора, най-близкото му обкражение ме сготвиха по един елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака всичко. Години наред се готвиха за един подобен момент, но грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, най-сервизните помещения, в мое отсъствие. Ако, примерно, е имало пари, да кажат – кой държи така пари и злато при положение, че има каса. Като ченгеджийска операция я направиха отлично и не случайно само той го говори, защото го свърши негово близко обкръжение“, заяви Борисов за Радев.

„После за записите говори. Но неговите записи, на които хъка и мъха и укрива, са направени със законни средства. За мен случаят е приключен, взел съм си поуките. После майсторски започнаха да нареждат други неща, убийство на макененка в Гърция – пълна лъжа! После, че си пия с гангстери, а то – Себастиан Курц! И други неща, но за съжаление хората това запомнят", оправда се  Борисов.

Служител на НСО пред Фрог: Борисов сам си кани госпожите, по негово искане не се записват

Премиерът Бойко Борисов сам си кани госпожите и по негово искане никоя от тях не се записва. Това разказа служител от НСО пред Фрог по повод изказването на премиера, че президентът Румен Радев му пратил ”прекрасна” дама, която да го снима.

Това са глупости. Колкото може да се влезе лесно в МС, сто пъти по-трудно е това да се случи там, където министър-председателят спи.  Госпожи, за които обичайно се казва, че са журналистки, го посещават и на други места. Идват  по няколко пъти.  И Борисов отлично знае, че те не се проверяват. При него ходят много други хора, които пак той не иска да се записват. „Значи Радев му пратил жена, а той взел, че я харесал, така ли“,  шегува се държавният гард.

Николай Слатински с кратко сравнение на Бойковите обясненията за записите с него

Най-напред:
- Със записите нямам нищо общо, съчинили са ги, имитират ме с актьор, жалка манипулация, лъжа и измама...
Сега:
- Записали са ме с незаконни средства, изловиха ме, но за това, което съм говорил си взех бележка...

Narod.bg: Младоженецът Николай Нанков си поръчва плеймейтки! Хвалил се, че държи Бойко с компромати (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!