Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илиян Василев: Не атакувайте Цветанов, ще е полезен за битката срещу Борисов

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Не прибързвайте с критиките срещу Цветановите "републиканци", съветва анализаторът Илиян Василев на страницата си във Фейсбук.

"Преди да прибегнете до големи "слова" и да го разнищите си отговорете на следните въпроси:

1. Кой има по-голям потенциал от Цветанов да извади електорат от ГЕРБ? Не забравяйте че това е все още партията с най-голям вот? Това че "вади" хора като Камбитов /виж разследването на АКФ/ от Благоевград си е за негова сметка. Очевидно си мисли, че единственият път за да удари Борисов е да предложи на хората от ГЕРБ алтернативна далавера с властта.

2. Ако имате отговор - че друг, извън него, може да спечели електората на ГЕРБ, отговорете си на въпроса, а защо не го прави и какво му пречи Цветанов, за да го направи? Защото мераци много.

3. Не приемам Цветанов като лице на промяната и на демокрацията, особено след историята му в ГЕРБ и корупцията, но винаги отчитам полезността му в битката срещу Борисов и Пеевски, без да изпадам в излишни илюзии, пред вид на мекотата му спрямо Гешев - тоест двойното му дъно.

Пиша това, защото у нас критикари колкото искаш, но doer-и малко. За да се свали тази мафия, трябва да преглътнете много в себе си като стерилна идеологическа мисия, като изключителност на собствената ви правота и най-вече като способност да работиш с различни хора, дори с противници, в името на постигане на национална цел.

Надявам се в скоро време и от Демократична България да излязат с инициатива за по-широк формат на взаимодействие между всички сили антимафия. И там може да се намери място и за взаимодействие с тези републиканци.

От новите изяви на Борисов трябва да ви е ясно - този човек вече е с психическо заболяване - мания за величие, несменяемост и загуба на връзка с реалността. Свалянето му от власт ще мине през кръв, пот и сълзи.

Ценете всеки съюзник по този път", написа Василев. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.banker.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!