Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Харемът на Баце – журналистки си скубят косите коя има по-скъп джип от Боко – ето ги фаворитките..., за които ВИЕ ПЛАЩАТЕ

Бойко: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ

Бойко: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

USA посланик №1: Американските службите знаят, че Бойко Борисов е свързан с наркотици и контрабанда (ДИПЛОМАТИЧЕСКА ГРАМА)

Бойко Борисов :–: Дългогодишен член на БКП :–: Необикновенните приключения на един мутро-комунист

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

След разкритието на Narod.bg за неизвестната до момента силиконова любовница на Бойко Борисов – масажистката от Пловдив Мария Петрова, която получила бяло бентли заради своите умения, изплува цял харем от „мисирки”, които се състезават за сърцето на премиера.

На електронната поща на Narod.bg се получи сигнал, в който са споменати още няколко девойки, които се състезават помежду си за леглото и джоба на Баце.

Според информацията до Narod.bg метресите са от антуража му, внедрен в правителствената администрация. „Освен по силиконовите джуки, ще ги разпознаете по автопарка за стотици хиляди левове и скъпите дамски чанти от елитни марки. „Девойките” са „медийни” съветнички на министрите на Баце.

Две са фаворитките, които наскоро са си скубали косите коя е по-по-най пред Бойко. Едната работи в пресофиса на транспортния министър Росен Желязков – Анастасия, другата е пиар на спортния Красен Кралев – Ванина”, се твърди в сигнала до Narod.bg.

Нашата проверка показа, че, поне официално, в пресцентъра на транспортното ведомство няма Анастасия. Което не пречи засуканата „мисирка” просто да не е качена на сайта и да се „труди” около Бойко Борисов без много шум.

Това е Ванина Колева, дали е близка с Баце?

В кабинета на Красен Кралев обаче има Ванина, установи Narod.bg. На страницата на спортното министерство е упоменато, че Ванина Колева е медиен съветник на пухкавия министър.

Именно Анастасия и Ванина са се скубали брутално пред Министерския съвет заради това, че едната получила по-скъп джип.

За съжаление на Баце метресите му се хвалят наляво и надясно с близостта си до премиера и с „поощренията”, които получават за добре свършена работа – автомобили, имоти, скъпи чанти и воаяжи до екзотични дестинации без да е ясен произходът на парите, които осигуряват всички тия екстри.

Наред със Севдалина Арнаудова – Шехерезада, считана за най-приближена до министър-председателя, и двете госпожици Анастасия и Ванина обичали да разказват как масажирали Бойко, че той само тях слушал и само с тях се съветвал, как те били най-близкото му обкръжение и едва ли не са министри в сянка, пише читателят на Narod.bg.

Харемът на Баце обаче продължава – друга дама на сърцето, освен актуалната Моника Станишева, била и стюардеса от Авиоотряда, която го обслужвала „твърде лично” – Петя.

Плейбой №1 от Банкя обаче има и още любовници, отново от средите на медиите – Ина, Ива, Кристина, Диляна, които също се хвалели с персоналното обслужване на Бойко.

Извод – медийните съветнички наБойко Борисов гърмят като бушони, но гърмят по авторитета му. По силикона и автопарка ще ги познаете. Ще последват ли Шехерезад?, завършва сигналът до Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!