Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Смях! Цвета Караянчева първа писта при д-р Енчев (ВИЖТЕ ШОК СНИМКА): Narod.bg

Народната пословица „Наяла се въшката, че излязла на челото” сякаш е писана за жените около Бойко Борисов, облечени във власт. Неграмотни, недодялани и суетни – като почнеш от Николина Ангелкова, та свършиш с „простата кърджалийска пу*ка” Цвета Караянчева. Оказа се, че не натирената министърка на туризма от Крумовград е първата със сериозни пластични корекции, тръбят във фейсбук.

Видяла някой лев „отгоре”, първа под скалпела на любимеца на Бойко и целия поп фолк цирк – д-р Ангел Енчев, легнала тьотката от Кърджали, която преди дни изрита като мръсни котета майките на деца с увреждания, защото си позволили да искат оставката на хунтата ГЕРБ, припомня Narod.bg.

Разликата отпреди (вляво) и сега е видима от километър

Очевидно Цвета Караянчева трябва да е благодарна на пластичния хирург, видимо облагородил визията й на пастирка, злобеят във фейсбук, установи репортер на Narod.bg. Коментарите са, че ПКП Караянчева се е разделила с рождения си нос, с щръкналите настрани уши и с тесните, пухкави устни.

Ненакрадоха се, накупиха коли, апартаменти, вили, сега започнаха да се разкрасяват, пишат гневни нашенци във фейсбук. Повод за осветляването на Цвета като първата герберка под ножа на хирурга стана нейната „градска” Николинка Ангелкова. Преди ден натирената от Министерството на туризма крумоградчанка си е резнала „клюна”, майтапят се фейсбукарите.

Нов нос и нови обеци за 10 бона, какво му трябва на човек…

Новината за интервенцията дори роди заглавия, че Николинка най-сетне е станала „секси мацка”. Покрай снимките на новия й обонятелен орган обаче дойде и другата, по-интересна новина – че Ангелкова, която вече е обикновен натискач на копчето за гласуване в парламента, е броила близо 10 000 лева за чифт луксозни златни обеци от елитната френска марка „Картие”.

Затова и в социалните мрежи изникна въпросът откъде са парите за такава царска глезотия, при положение, че частният бизнес на Ангелкова, поне официалният, е пред пълен фалит?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!