Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Възможна е ”смяна на караула”, Европа обяви Борисов е токсичен и трябва да си ходи

Проф. Иво Христов: Възможна е ”смяна на караула” у нас

Това, което става у нас, е комбинация от външни и вътрешни фактори. Проблемът на Европа и САЩ не е , че в страната ни са погазени всички права на гражданите, а осигуряването на геополитически интереси. Това обясни проф. Иво Христов пред БНТ.

Според него, не може да се докаже външна намеса в ситуацията, но определено има засилен интерес към България и то поради факта, че тя се намира в невралгична зона. "Това би могло да означава, че предстои смяна на "караула" у нас", псочи той.

"България за съжаление се намира на две военновременни граници - с Турция и с Русия", добави професорът.

Румен Петков: В Европа анонсираха - Борисов е токсичен и трябва да си ходи

„В Европа бе направен много силен анонс, че Борисов е токсичен и трябва да си ходи. Разбира се, той е нагъл, арогантен. За него властта е всичко, за него властта е оцеляване в момента и той ще драпа със зъби и нокти, както го и прави, за да си гарантира днешния и утрешния ден. Но аз мисля, че е въпрос на дни Европа да се произнесе и по медийната среда в България, да каже много ясно отношението си към правителството.

Защото изявлението на Урсула Фон дер Лайен, че пари ще се дават за битката с COVID-19, но срещу върховенство на закона и ефективна битка с корупцията, означава, че България няма да получи една стотинка. По-ясен знак от това, няма да имаме“. Това каза пред Радио „Фокус“ лидерът на ПП АБВ Румен Петков.

ПП АБВ обмисля организирането на обществена дискусия по въпросите за промените в изборното законодателство и енергийната стратегия на България.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!