Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вилдан Байрямова: Борисов трябва да си каже за откраднатите пари и да понесе отговорност

‘Искам да седнем с премиера и да му задам поне няколко въпроса. Те ще бъдат много важни не толкова за мен, колкото за всички, които очакват отговори. Аз продължавам да си мечтая, че някой ден ще има великолепния шанс да си поговоря с този човек (б.р. с Бойко Борисов) .

При онзи въпрос (б.р. Има ли дете от Борислава Йовчева?) физиономията му се вкамени. Той дължи страшно много отговори“. Това заяви в предаването “ЕвроДикоФ“, което се излъчва по ТВ Евроком, работещата за “Биволъ“ журналистка – Вилдан Байрямова, която попита премиера Борисов дали има дете от манекенката Борислава Йовчева, а той отрече.

Снимка на Samuil Petkanov.

“Въпросът е безкрайно важен. Мен не ме интересува кой с кого си ляга, с кого се размножава, личният живот не ме интересува. Категорично! Но когато това дете е ключ към една много мътна, да не кажа мръсна, история, в която става дума за пране на пари, 5 милиона… А може би това е само една от перачниците.

Няма доказателства, че онова детенце там е негово, ние не можем да поискаме ДНК. Но Борисов трябва да си каже за откраднатите пари. И не само да каже, но и да понесе отговорност. Но кой ще е този прокурор, ние нямаме Лаура Кьовеши“, констатира Вилдан Байрямова.

“Аз просто попитах дали има дете от Борислава Йовчева. Такава физиономия от него не бях виждала, много се промени, сякаш се увълчи. Процеди само: “Нямам“. Аз се провикнах “Ама честна дума ли“, като той тогава каза: “Нямам! Абсурд. Глупости не ме питайте“. После се намесиха пазителите на неговото тяло и за пореден път в този ден бях отстранена“, разказа смелата журналистка.

Журналистката от “Биволъ“ сподели, че след зададения въпрос към Борисов е получила обаждания, както и съобщение във Фейсбук от непознати хора. Съобщения, които са цинични и е срамно да бъдат цитирани. 

Целия диалог между Сашо Диков и Вилдан Байрямова можете да изгледате след 1:02:40 във видеото:

Факти БГ, Евроком

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

https://liberta.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!