Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко ходи дрогиран – 2 пъти на ден диазепам мускулно, вдигнал тежък скандал на ПКП Караянчева за „Няма да дам оставка”, Цвета изхвърча до дни

Бойко Борисов ходи тежко дрогиран 24 часа в денонощието. Премиерът от СИК не издържал на атаките да подаде оставка и минал на тежки успокоителни, уредени от сестра му – д-р Красимира Иванов, научи само Narod.bg от свои хора по върховете на хунтата ГЕРБ.

Министър-председателят получавал два пъти на ден диазепам мускулно, в добавка пиел и силни хапчета за успокоение на нервите. Резултатът е плачевен – Бойко е постоянно надрусан, за да издържи на натиска, не спри читателят на Narod.bg.

Не е тайна, че Борисов от 2 месеца иска да подаде оставка и дори планира да се скри зад граница, за да не бъде ударен от правосъдието, но олигарсите, на които служи, не му позволяват да „хвърли кърпата”.

На този фон му дошло в повече изцепката на „простата кърджалийска пу@ка” Цвета Караянчева, която ядоса България с репликата „Няма да подам оставка” след издънката с изгонването на майките от „Системата ни убива” от НС по нейна заповед, призна информаторът на Narod.bg.

Борисов подивял от нерви, привикал я и вдигнал чутовен скандал със солидна порция обиди и псувни, че допълнително изнервяла и без това тежката ситуация с безумните си реплики.

„Аз оставка няма да дам!” Това каза Цвета Караянчева пред депутатите в парламента. Шефката на НС направи изявление по повод скандала с майките, които се барикадираха в парламента, за да бъдат буквално изритани от НСО по нейна заповед.

Оставката й вече бе поискана от БСП и ДПС и е въпрос на дни да я подаде по нареждане на Бойко Борисов. Надеждата на сикаджията е с отстраняването на ПКП Караянчева от шефския пост в Народното събрание малко да се тушира напрежението в обществото, разкри източникът на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!