Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Апартаменталистката ГЕРБкп-2 "Републиканци" магнит за 300 СДСари и 100 мераклии от ГЕРБкп-1 – СДС благодари на Цв.Цв.

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

Защо тези комунисти все си падат по една и съща символика? За това ли?

Краят на ГЕРБкп-1 вече се вижда с просто око – Да живее ГЕРБкп-2 – представители на СДС от шестте района на Пловдив и от 15 общини от областта, около 300 души, ще продължат политическото си бъдеще в политическия проект на (един от основателита на ГЕРБкп-1) Цветан Цветанов (комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!) „Републиканци за България“ (ГЕРБкп-2).

Това обявиха на пресконференция в Пловдив Георги Пилев, Николай Хаджийски и др.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

От комунисти републиканци възможно ли е? Предстои да видим! Ако грабежите от ГЕРБ-1 продължат и в ГЕРБ-2 явно не е възможно.

„Републиканци за България“ или „Републиканци за Апартаменти“ това също предстои да видим.

За във всеки случай Осъдете комунизма и ВИЕ

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Обезпокоени сме от случващото се в партията, от липсата на диалог, както и от абдикацията на ръководството от възможността за правене на политика. Сред членовете на партията в Пловдив и областта има обезверяване и смятаме, че има отказване от идеалите на СДС.”,заяви Георги Пилев.

Главсекът на СДС пред Lupa.bg: Ще почерпим, че Цветанов ни отърва от сините отцепници

-Тази структура отдавна не е в рамките на СДС. Практически от миналата година те не са част от синята партия, след като не подписаха споразумение за местните избори. Те не изпълниха решение на НИС, че трябва да подкрепят коалиционното споразумение с ГЕРБ за подкрепа на кандидатурите на кметовете в 5-те основни града на България и дадоха рамо на Георги Колев в Пловдив. С този си акт те се самоотстраниха от СДС.

„Над една година не е свикван висшият орган на партията във времето между Националната конференция и Националния съвет, който трябва да формира партийната политика. Контролният съвет, който следи за изпълнението на устава на партията също не е свикван от над две години, въпреки подадените жалби. Всичко това ни навежда на мисълта, че решенията в СДС се взимат авторитарно и е нарушен демократичният принцип в партията“, категоричен беше Георги Пилев.

Той добави, че сред електората и симпатизантите на синята идея се наблюдавало силно обезверяване и хората тълкували политиката, която води националното ръководство като отказ от идеите, заради които бе създаден СДС.

„Заради това представители на 15 общини от областта и 6-те района в Пловдив направихме детайлен анализ и стигнахме до решение, че в рамките на СДС не можем да получим (АПАРТАМЕНТИ?) политическа представителност на структурите, които са в областта. Така решихме, че единственият вариант да защитим идеите на нашата политическа общност е да потърсим политическото си бъдеще в друг политически субект. От всички политически субекти в публичното пространство, най-близък до нас (финансово?) идейно и геополитически ориентиран е проектът на (комуниста и основател на ГЕРБкп-1) Цветан Цветанов „Републиканци за България“, посочи Георги Пилев.

По думите му проектът на Цветанов бил ориентиран (толкова) силно вдясно (че използвал лява символика) и бил с евроатлантическа насоченост.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

След среща с Цветанов днес бившите вече сини обявяват публично решенията си.

„Смятаме, че този проект може да консолидира евроатлантическата общност в България“, подчерта Пилев. Той допълни, че днес отцепниците ще се срещнат в Пловдив с Цветан Цветанов, за да обсъдят (правилата на играта?) действията си, а после ще обявят публично взетите решения.

„Нашата дума не се чува на Национален съвет. Член съм на СДС от 30 години и така не е било, даже и телефоните не си вдигат“, коментира председателят на СДС-Пловдив Никола Хаджийски.

Междувременно разпадът във видинската организация на ГЕРБкп-1 продължава. До дни се очаква още 100 души да хвърлят партийните си книжките, научи „Конкурент“ от свой източник в управляващата партия.

Заявленията ще бъдат подадени знаково след учредяването на партията (ГЕРБкп-2) на Цветан Цветанов – (комунистически) „Републиканци за България“. Събитието е на 27 септември в София. Хората разпознават Цветанов

Цветанов: Борисов ме накара навремето да арестуваме всички босове, за да ги изнудва за пари

Цветанов: Борисов лично ме караше да събирам рекета от групировките

и като партиен лидер, изграждал и ръководил партийните структури, и като човекът, помагал за развитието на Видинския край най-много.

Недоволството ескалира след последните подигравки от ръководството на партията. Посещението на премиера Борисов във Видин и нежеланието му да се срещне с членовете на ГЕРБ (и да даде чекмедже на всеки?) била капката, която преляла търпението.

Превръщането на видинския театър в партийна централа, за което са обвинявани от видинчани за нанесени щети на новото обзавеждане, пък е най-коментираната тема през последните дни в социалните мрежи.

„ГЕРБ(кп-1) се превърна в най-мразената партия по вина на ръководството, което пази не хората си, а местните дерибеи. Ние сме хора с морал??? и (чувство за хумор) достойнство и не желаем да имаме нищо общо с това“, казват част от онези, които твърдо напускат партията.

Бойко с бандитско-комунистическа откровеност: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ (вижте есенцията на мутро-комунистическата философия)

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Ето как Бойко, един от най-младите комунисти в България, ВИ пази от „комунистите” или комунистите от ВАС – Напуснал МВР, защото ПРЕДПОЧЕЛ ДА ОСТАНЕ КОМУНИСТ (ФРАПИРАЩИ СНИМКИ)

USA посланик №1: Американските службите знаят, че Бойко Борисов е свързан с наркотици и контрабанда (ДИПЛОМАТИЧЕСКА ГРАМА)

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бил ли e комунист Бойко Борисов, или семейството му е било репресирано? Разкрития и снимки в Narod.bg

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Тиери Мейсън: Бойко Борисов доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ИДИЛ

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Френският журналист Тиери Мейсън: Борисов е ШЕФ НА МАФИОТСКИ BG КАРТЕЛ за износ на НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ за терористите от Ал Кайда и Ислямска държава в Сирия и Ирак! Вижте Ужасяващите подробности!

Осман Октай: Държат Бойко със срамни записи

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Георги Милков спаси от боклука списание с интервю на Бенатова с Борисов за СИК, Пашата и Васил Илиев. Борисов "Доколкото ме познавате, аз мога да бъда само в центъра"

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!