Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Eдин от най-младите комунисти в България Бойко бяга в Русия! Има ли договорка с Путин за спасение в Москва, вместо присъда в София?

Има ли договорка между Борисов и Путин?

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет.

Бойко Борисов :–: Дългогодишен член на БКП :–: Необикновенните приключения на един мутро-комунист

Той е член на Българската комунистическа партия

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Нов вариант за бягство от България кроял Бойко Борисов, научи Narod.bg. От няколко дни по върховете на хунтата се върти версията, че премиерът провел разговор с руския президент Владимир Путин, който да му предостави убежище, ако ситуацията с протестите у нас ескалира, твърди депутат, запознат с кроежите на герберите.

Пред Путин лидерът на хунтата изтъкнал, че бил атакуван от олигарсите и мафията, затова можело да се наложи да се спаси зад граница.

Бягството щяло да е временно, докато ситуацията влезе под контрол. Бойко се опасявал, че нагнетеното обществено недоволство от десетгодишния грабеж на ресурсите на България щяло да избухне в непремерени действия от страна на прокуратурата и съда, които, за да удовлетворят народния гняв, можело да посегнат по немислим начин над премиера – дело за безчетните кражби и присъда, разкри още източникът на Narod.bg.

Опасността от реално влизане зад решетките и световния скандал, които би се възпроизвел от това, бил достатъчен мотив да поиска убежище в Москва, вместо присъда в София, твърди народният избраник пред Narod.bg.

Според мълвата Путин проявил разбиране и вероятно вече има договорка, предполага източникът на Narod.bg. Дали наистина ще се стигне до падението Бойко Борисов да избяга в Русия, предстои да научим в най-близко бъдеще, успокои депутатът пред репортер на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!