Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вера Иванова: Това са изроди. Биха хората пред момчето с увреждания

.

Вера Иванова

Това са изроди. Биха хората пред момчето с увреждания!!

Това заяви пред Фрог Нюз Вера Иванова, която е една от майките от „Системата ни убива“. Тя беше от последните изведени от сградата на бившия партиен дом, сега Народно събрание.

"Те не се посвениха да упражнят насилие пред Христо, който не издържа на гледките и почти припадна. Уплашихме се и поискахме да извикаме "Бърза помощ". Оказа се, че са ни заглушили телефоните, което е другият голям абсурд. Това което се случи беше нечовешко“, уточни още жената, която години наред води битка за достоен живот на децата с увреждания и техните родители.

Преди минути Христо беше върнат от "Бърза помощ" заедно с майка си пред Народното събрание. Майката помоли хората да отстъпят за да му дадат възможност да диша.

Мая Манолова обясни, че момчето е изключително будно и разбира всичко, което се случва около него.

Майките със сълзи на очите обясниха, че Христо напълно разбира, че държавата се отнася към него като към боклук. Лекарят, който го е прегледал е констатирал, че момчето е силно стресиран от насилието, което е било принуден да види с очите си.
.

Хората, които се събраха пред служебния вход на парламента са изключително гневни. Те са категорични, че случилото се днес няма да бъде простено и, че никой не е очаквал да стане свидетел на подобна жестокост от страна на управляващите.

На много хора направи впечатление, че не малка част от полицаите посрещнаха с насмешка насилственото изкарване на протестиращите от сградата. Някои дори открито се смеех.

Хората остават на място за да продължат 70-тия ден протестите срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Майките седнаха на тротоара, за да поемат и те глъдка въздух, след всичко което им се случи днес, но и твърдо решени да продължат да се борят.

.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!