Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов: Борисов превърна ГЕРБ в най-мразената партия, няма как повече да е премиер

„В тази тежка политическа конфронтация и институционална криза, която има днес, ДПС ще бъде решаващият фактор и ще определи времето и дали този парламент ще си изкара мандата“. Това заяви в интервю за „Флагман“ Цветан Цветанов.

„През последната година виждам сериозно отстъпление от поетите ангажименти в управленската програма, виждаме и съответните разминавания“, отбелязва бившата „дясна ръка“ на Борисов.

„За ГЕРБ се очертава един резултат от не повече от 500 хиляди гласа – сами разбирате, че вече няма да бъдат този решаващ фактор, а ще се търси постигането на бъдещ евентуален коалиционен формат, но надали ще има парламентарна група или политическа сила, която ще иска да се повтори сегашният управленски мандат или – сегашният състав и структура на Министерски съвет“, смята Цветанов.

„При тази загуба на обществено доверие и възможността в рамките на десет месеца една уважавана партия да я превърнеш в най-мразената – няма как да искаш да бъдеш отново премиер или да търсиш следващ управленски мандат. Но тук трябва много ясно да разграничим тези, които взимат и реализират тези управленски решения в ГЕРБ, от честните, стойностните, трудолюбивите симпатизанти и членове на ГЕРБ.

На мен най-болно ми е за достойните симпатизанти и членове, които са подкрепяли ГЕРБ през всичките тези години, подкрепяли са управлението – тези хора не трябва да ги слагаме под общ знаменател с всичко това, което има в момента като обществено неодобрение и като политически дискомфорт. Хората, които са гласували за тях и са ги подкрепяли, нямат нищо общо с това“, споделя бившият вътрешен министър.

ОТ ФОРУМА:

Ти си не по-малко мразен от Борисов и ГЕРБ. Не сме късопаметни.

А бе Цвъцко, ти беше първата лястовица, предвестник на  разпада!!! За това заслужаваш поздрав! Само не ми е ясно, кои замъглени „мозъци“ ще те последват отново?!?!?!?!?

Цялото интервю ТУК

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!