Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Ето ги мутрите на мутро-комуниста Бойко? Излизат от СДВР и се вливат в протеста, за да правят провокации и защитят мутро-комунизма (СНИМКА)

„Цивилни провокатори, минали през СДВР за инструкции, се вливат в протеста, за да опорочат народния гняв и да принизят исканията на народа”. Това алармира читател на Narod.bg, станал очевидец на регулярното изпращане на цивилни ченгета, които да ескалират напрежение на продължението на Великото народно въстание, което започна тази сутрин в центъра на София.

„Група цивилни здравеняци излизат от СДВР и отиват към протеста. Това е само една от няколкото групи, които днес се вляха в редиците на недоволните от властта българи.

Бойко Борисов :–: Дългогодишен член на БКП :–: Необикновенните приключения на един мутро-комунист

Той е член на Българската комунистическа партия

Осъдете комунизма и ВИЕ

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

USA посланик №1: Американските службите знаят, че Бойко Борисов е свързан с наркотици и контрабанда (ДИПЛОМАТИЧЕСКА ГРАМА)

До момента близо 100 човека излязоха от сградата на Столичната дирекция на вътрешните работи и бавно се сляха с протестиращите. Какви са тези мъже и каква е задачата им, мога само да гадая”, призна читателят на Narod.bg.

Бойко с бандитско-комунистическа откровеност: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ (вижте есенцията на мутро-комунистическата философия)

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

ЕТО КАК КРАДЕ ПРЕМИЕРЪТ: Бойко даде обществени поръчки за 800 млн. лв. на свои гардове

„Ди велт” разкости Бойко: Олигарси и политици крадат милиарди от еврофондовете на България

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!