Бивш депутат: Борисов се крие, защото го е страх от снайперисти

.

Емил Василев

Дори архикомунистът Лукашенко призна, че прекалено дълго време е на власт, но Баце - не! Баце е незаменим...

Posted by Emil Vasilev on Wednesday, September 9, 2020

Тия дни Борисов се крие, защото си е въобразил, че снайперисти от една партньорска служба го дебнат да го застрелят. Затова е захапал властта като доберман и няма да е пусне, докато не бъде бит по муцуната с пернишки винкел. Наивници са тези, които вярват, че някога той все пак би подал доброволно оставка. Това прогнозирах още преди три месеца.

Ако Баце бъде оставен да издрапа до редовни избори той пак ще ги спечели. Нямате си на представа що куфарчета е примъкнала Шехерезада до онова шкафче

Всъщност нежеланието на Баце да подаде оставка, при положение, че народът излиза на бунт именно заради неподадената му оставка, има просто обяснение. 

Първо, той е свикнал от 30 години всички да му козируват, да му рапортуват, да му се кланят, да е заобиколен от камери и мисирки, наоколо да е пълно с охранители, луксозни коли, луксозни жени, купища пари, патлаци и пр. Без това характерно обкръжение и тези характерни за мутрата и парвенюто атрибути, той просто не може да си представи живота. И второ, Баце наистина се страхува, че ще бъде убит и вярва, че един ден ще бъде убит ако излезе от властта, т. е. той е абсолютен страхливец, въпреки фалшивата му мъжкарска външност. 

Човек трябва да е адски тъп, за да повярва на пропагандните брътвежи, че ГЕРБ били антикомунистическа партия.

Posted by Emil Vasilev on Wednesday, September 9, 2020

Този човек е по-лош от комунист – той е хибрид между мутра и ченге, не очаквайте никога нищо добро от него. Най-характерната му черта е способността винаги и за всичко да лъже. Той не се срамува от това, че е лъжец, тъй като счита, че е нормално да лъже. Затова гледа камерите право в обектива и лъже като дърт циганин народа, без да изпита капка угризение. Гадно добиче, дано скоро намерим начин да го изчегъртаме от властта. 

Няма да е лесно, защото той и шайката покрай него са мноооого богати, защото страшно дълго крадоха. И са готови с крадените пари да купуват на килограм хора, медии и партии. Нямате си на представа що куфарчета е примъкнала Шехерезада до онова шкафче.

Абсолютно съм убеден – запомнете ми думата, че ако Баце бъде оставен да издрапа до редовни избори той пак ще ги спечели. Дали ще купи един милион души или два милиона, дали ще раздава по 50 или 100 лева за него няма никакво значение – има достатъчно кеш. Дали полицията ще пребие 100 или 1000 души за него също няма значение. Ако види зор той ще изкара дори армията на улицата, без изобщо да му пука. Само на Господа да се осланяме. Нямаме друг вариант… 

Адвокат Емил Василев, бивш депутат

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!