Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Мафията иска да ни свали (и да ми вземе чекмеджетата?) Затова искат оставка, но няма да има, защото

АЛФАТА И ОМЕГАТА – ОНУЙ, ПЪРВИ ДЪРЖАВЕН И ПАРТИЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА МУТРОЛАНДИЯ

.

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

USA посланик №1: Американските службите знаят, че Бойко Борисов е свързан с наркотици и контрабанда (ДИПЛОМАТИЧЕСКА ГРАМА)

Който се опитва сега да защитава Борисов и правителството му, защитава КОМУНИСТИЧЕСКАТА мафия

”Затова ги дразним, защото нямат какво да покажат.

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих им оставил да управляват.

Видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

Мафията в момента иска да свали правителството.

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Който се опитва сега да защитава Борисов и правителството му, защитава КОМУНИСТИЧЕСКАТА мафия

Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас, намериха си и лидер.

Бойко с бандитско-комунистическа откровеност: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ (вижте есенцията на мутро-комунистическата философия)

„Ди велт” разкости Бойко: Олигарси и политици крадат милиарди от еврофондовете на България

При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще.

ЕТО КАК КРАДЕ ПРЕМИЕРЪТ: Бойко даде обществени поръчки за 800 млн. лв. на свои гардове

Хората казват: Не ни предавайте и не ни оставяйте на тези. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Петърч, от която предава на живо във фейсбук профила си.

Той проверява заедно с вицепремиера Томислав Дончев нов център за възстановяване на деца, който е от семеен тип. В него има условия за спорт и плувен басейн.

Той информира, че скоро част от магистрала "Европа" ще бъде отворена.

Narod.bg: Бойко и компания откраднаха 200 млн. за пътя Видин-Ботевград, ето ЗАЩО МАФИЯТА не му дава да хвърли оставка (ДОКУМЕНТИ)

След това обеща да ремонтира и околните пътища.

"Това толкова ги дразни другите - че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме.

Politico: Как България се превърна в мафиотската държава на ЕС?!

Затова искат оставка, но няма да има, защото

Осман Октай: Държат Бойко със срамни записи

не виждат кой е по-способен. Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им отставя да управляват.

Среден 3.43 с толкова е завършил Борисов за пожарникар

Но идват тежки времена и не можем да оставим чекмеджетата държавата при тази световна криза на който и да е", каза Борисов.

Френският журналист Тиери Мейсън: Борисов е ШЕФ НА МАФИОТСКИ BG КАРТЕЛ за износ на НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ за терористите от Ал Кайда и Ислямска държава в Сирия и Ирак! Вижте Ужасяващите подробности!

Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач.

Тиери Мейсън: Бойко Борисов доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ИДИЛ

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка.

Цветанов: Борисов ме накара навремето да арестуваме всички босове, за да ги изнудва за пари

Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни.

Цветанов: Борисов лично ме караше да събирам рекета от групировките

Хората ги е страх", завърши той.

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

АЛФАТА И ОМЕГАТА – ОНУЙ, ПЪРВИ ДЪРЖАВЕН И ПАРТИЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА МУТРОЛАНДИЯ

Естествено, Онуй не пропусна и днешния ден да ни срази с размислите си колко е безценен и незаменим за България. Направо е алфата и омегата на цялата българска политика, а ако той напусне, земята ще спре да се върти, гравитацията ще бъде отменена, а ние ще се хвърляме от терасите и ще се палим от мъка и отчаяние заради загубата. Апокалиптичната картина беше начертана с размах от Онуй в негово поредно изцепване в социалните мрежи.

Разбирам, че ние, българите, които протестираме вече два месеца, сме мафията. Защо ли си мислих, че протестите са точно срещу мафията, окопала се във властта? Защото, за да си мафия, трябва да имаш власт, пари и да прегазваш закона. Някак си само Онуй и шайката ми се връзват на тази дефиниция. Освен, че сме мафиоти, разбрах, че не знаем какво да правим, ако Онуй подаде оставка.

Явно съдейки по собствената си посредственост и мисли, Онуй е решило, че никой друг не разбира нито от управление, нито от политика. И тук си позволявам да заявя решително, че всеки хванат от улицата произволно, е доста по-подготвен да управлява, от този банкянски тулуп. Защото титлата „д-р на физкултурните науки“ някак си не ми се връзва с управленски познания. А как да въртиш маркуча в пресечена местност няма как да формира държавнически възгледи. Държавата от повече от десетилетие се управлява на автопилот именно защото Онуй нищо не разбира освен от усвояване на пари и пълнене на чекмеджета, в която дисциплина, признавам, има безспорни успехи, както видяхме от видео и от снимки.

Много е страшно, когато политик започне да смята, че държавата – това е той. И, че без него ще настъпи апокалипсис. Всеки е заменим. А пък Онуй – заменим от всеки срещнат. Толкова ниско е свалил летвата в политиката, че буквално всеки селски идиот спокойно може да се впише в политическата управляваща класа, без да предизвика учудване.

Аз знам какво правя и какво искам. Искам мутрите да бъдат ИЗРИТАНИ от властта, както и да им бъде потърсена наказателна и обществена отговорност за престъпленията им. Искам в управлението да влязат чисти и почтени хора, професионалисти, които да поставят интересите на България над собствената си алчност и амбиция. Искам умни хора в политиката. Искам възмездие за престъпления срещу Родината. Искам нормална политика и държавници, а не скудоумни психопати, които не смеят да се пуснат от властта.
Тези, които се смятат за незаменими, обикновено си отиват с начална засилка и много груби методи. България я е имало 13 и повече века и без тази мутра. Ще я има и в бъдеще!

И НИЕ ЗНАЕМ КАКВО ПРАВИМ!

Елена Гунчева

Ако не одобрявате Бойко, един от най-младите комунисти в България, значи не одобрявате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!