Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Гамизов: ”Турски поток”, наричан измамно от ББ ”Балкански поток”, е военно-хибридна операция

Видно от този документ за реалния собственик на саудитската Аркад, който публикувам, “Турски поток” измамно и заблуждаващо наричан от Бойко Борисов “Балкански поток”, е бил замислен и провеждан и сега като военно-хибридна операция в няколко стъпки.

И крайна цел поставяне под контрол от руската диктатура на българската газопреносна мрежа, заобикаляне на европейското законодателство и хибридна политическа окупация на България, както следва:

1. Сключва се договор за строителство на газопровода с компания, която може да се предположи, че е фалшиво саудитска към онзи момент още и е била под контрол на руснаците от самото начало. Разполагам с друг документ, който доказва, че договорите в България са сключвани от лице с руско име.

2. Оформя се залог на построеното срещу заем за строителство в полза на очевидно рускоконтролираната Аркад.

3. Никакви саудитци реално не работят по строителството на Турски поток, а руснаци и беларуси.

4. Стойността на газопровода започва да нараства главоломно в пъти.

5. Подменят се тръбите по трасето по качество и дебелина на стените, за да не влагат руснаците никакви пари и да използват газопровода за срок, който би им бил удобен. Около 10 години. Това доказва, че от самото начало не е мислено този газопровод да е част от българската газопреносна мрежа, а да обслужи руска военна хибридна операция. За да са сигурни, че нищо не може да ги заплаши, българската полиция по трасето е била наемана да работи като частни охранители, а българската армия е работила за руската диктатура с инженерното си поделение в Свищов, като фалшифицира тази работа като учение.

6. Булгартрансгаз интензивно бива “източван” и декапитализиран с поръчки и договори за ненужни доставки с цел да не може да обслужва “кредита” си за Турски поток (там работи в управлението мъжа на PR-a на Борисов - Севдалина Арнаудова, която пък в нужен момент ще покажа как е свързана с Газпром), “кредита” за газопровода да се прехвърли към БЕХ и така руската диктатура да достигне до активите на всички енергийни държавни български деужества като НЕК, АЕЦ “Козлодуй”, ТЕЦ “Марица Изток 2”, Булгаргаз, Булгартрансгаз, които са вече предварително декапитализирани и потънали в дългове в резултат на корупция. Така никой не може да плаща, а само да се подчинява на руската диктатура.

7. След януари 2021 година, потъналата в хаос и безпътица България в резултат на корупмираната българска диктатура и изтощена от отказа на тази прокремълска диктатура да подаде оставка, изпада в практическа невъзможност да подкрепя енергетиката си и плана от горните точки завършва с реален контрол на българската енергетика от руски олигарси и така от диктатурата в Москва.

8. Това довежда до пълен контрол на изборите и тяхното фалшифициране. Конституцията е на път да бъде сменена във Велико народно събрание избрано от Кремъл, което гарантира агонията на българската демокрация и контрол над нея от диктатурата в Москва. Кремъл е завлядял хибридно със свои проксита отново загубеното от СССР в България, като пак е потъпкал българската свобода.

Мисля, че изложените факти са достатъчни за действия за защита на българската държава, която е поставена със знанието и съдействието на Бойко Борисов под военна хибридна руска агресия и е заплашена да бъде хибридно окупирана до месеци през енергетиката си!!! 

Стефан Гамизов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!