Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БАЦЕ Е ВЕЛИК! НЕМА ГО СМЕНЯМЕ!

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет.

Той е член на Българската комунистическа партия

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

БАЦЕ Е ВЕЛИК!

НЕМА ГО СМЕНЯМЕ!

В мрежата се появи Лично дело (официален документ на Министерството на народната просвета, гимназия, 78 ЕСПУ, Банкя) на един ученик-отличник, роден 1959 г. в с. Банкя (никой да не ме поправя, Банкя е обявено за град през 1969 г.), което Лично дело, според мен, ако не е преднамерена конспирация на политически опоненти на премиера (като чекмедженцата), е или фалшификат или повод за гордост на всеки българин, също и на теб, Бабикяне!

Аз може и да греша, не знам, но ми правят впечатление следните неща, видими с просто око и интерпретирани с моя прост акъл:

1.) Личното дело за три последователни учебни години е написано по един и същ начин, в еднакъв стил на писане, с един и същ почерк, според мен от лицето, подписало се за директор, с един и същ химикал и т.н., което е малко вероятно като идентичност за четиригодишен период. Това би трябвало да или е препис (което не е индикирано), или да е, не дай си, Боже!, фалшификат, извършен от неизвестен извършител;

2.) Ученикът Бойко Борисов имал тогава, според документа, 3 пълни шестици по български език. Като се има предвид правоговора му сега, мекането, пълния член, неправилните ударения, диалектизмите в речта му, както и общата му култура, начетеност, познания и умения по граматика, синтаксис, фонетика и др., това едва ли е възможно да е било факт, или ако е било факт, то той е бил предизвикан от други фактори, не знам какви;

3.) Цели три учебни години, според личното дело, ученикът Борисов е получавал пълни шестици по френски език, от което би следвало той да може да каже едно “Добър ден” (Bonjour) по френски на президента Макрон, когато беше тук, а той ползва преводач, каза само “парлевуфрансе”, без май даже да му е ясно какво точно означава фразата. Това е доста озадачаващо;

4.) Интересни са реализациите по-късно на някои от пълните шестици на ученика: по литература (Винету), по пеене (“Батальонът се строява”), по овощарство (магнолията, картофите), по астрономия (ретроградния Меркурий), по история (Трети март), по биология (каракачанката Йорго), по физическо възпитание (трети дан киокушинкай) и т.н.

5.) Ученикът Борисов има общо за трите учебни години цели 164 отсъствия и едно закъснение (1/3 отсъствие), средно по 55 на година, даже една година има 78 (!) отсъствия, значи дълго е отсъствал, боледувал, или е ходил на олимпиади като пълен отличник. Отличният успех при толкова много отсъствия по принцип е трудно постижим, и е съмнителен, ако не е гений.

За сведение, Нютон, Айнщайн, Едисон, Фройд, Чърчил, Махатма Ганди и Гагарин са били по-слаби ученици от Баце.

Баце е велик!

Нема го сменяме никак!

Petar Ivanov

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/petar.ivanov

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!