Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Валентина Ташкова: Провокаторите са от службите, жените пазехме мъже с щитове

Скъпи приятели, загрижени за жандармерията. Те са добре. Имат си каски, противогази, щитове. Имат и палки, пистолети, спрейове, газ, водно оръдие.

Ние нямаме. Провокаторите вкарани между нас са от същите служби.

Пазихме жандармеристите с живи кордони. Жени пазехме мъже с щитове. Мъже, високи над 190, добре сложени. Един фотограф организира защита им. След това беше изгонен с ругатни от един от началниците, защото искаше да помогне със снимки. И ги попита защо оставят дупка в кордона, предизвиквайки агитките да опитват още и още, нещо, което обезсмисля абсолютно добрата ни воля.

Сега на същите тези приятели искам да им благодаря, че виждат нещата кристално ясно, дори смятат, че малко са ни били. В лагера, през който жандармеристите минаха като хуни, въоръжени хуни, имаше много опасни счетоводителки и две пенсионерки, над 70 годишни. Те много опасно събираха подписи за подписка. И понеже са такива страшни престъпници изядоха палките по главите и гърбовете си.

Фактите обаче казват само едно - утре нищо няма да е същото. Борисов постъпи като диктатора от Беларус. Само, че в Беларус част от полицията мина на страната на протестиращите.

От всички изявления, скъпи приятели разбирам, че всичко е чудесно. Няма корупция. Няма убито гражданско общество. Няма проблеми, които това правителство отказва да реши, защото не вижда по-далеч от мандата си. Схемите които стоят зад това порочно управление са приемливи. Важното е да не се хвърлят яйца. Важното е да не се напрягаме много, че току виж нещо се е случило. Важното е да сме толкова кристални, чисти и неопетнени, че да не рискуваме с протести, които искат промяна. Е, да ви кажа оцапахме се. Оцапахме се кръвта на разибитит от полицейски палки глави. Но ние, те са си го заслужили. Били на пътя на справедливата мирна жандармерия.

Проблема е обаче Борисов. Той ни изправи едни срещу други. Той даде палки в ръцете на биячите, той даде заповедите, той ни накара да протестираме срещу безплодната му конституция.

Щях да забравя. Доволни ли сте, че ВМРО определя бъдещето на синовете ви, компромис в името на събирането на 120 подиса на всяка цена. Конституцията, писана от Дани Кирилов. Конституцията от която човешките права са потъпкани, заедно с цивилизовани те избори на съвремието.

Важното е паветат да не се счупят.

Не ми пишете, не ми отговаряйте. Биха и влачиха момчета и момичета на годините на сина ми, за да може Борисов и нелепи те му идеи, конкуриращи НЕновините да се осъществят. Да, ще бъдат и за ваша сметка. Но стойте далече, под розовия си похлупак.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!