Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фон Лай/н/ен взриви единият стълб на ЕС

Елена Гунчева

Няма да крия, че Урсула фон дер Лай/н/ен не ми е от любимките, а ми изглежда като надзирателка в едни заведения по времето на ВСВ. Днес виждам, как фашистката идеология се налага в Брюксел. ЕС има четири основни стълба и свободи – свободно движение на стоки, услуги, капитали и ХОРА. Днес Лайненката заяви, че нямало нужда от ненужни пътувания и ЕС трябвало да ги ограничи. Че за чий тогава влязохме в ЕС? Да ни избивате животните и да ни правите кокошките щастливи?!?

Явно се върви към политика гражданите на ЕС да са като крепостни селяни, които да не мърдат никъде без разрешение от господаря си. То май това беше единственото, за което не харесвахме социализма. А се оказа, че пак се натресохме на същото, ама без хубавите неща. Мечтата на много българи беше да пътуват свободно, да могат да работят в държави, където заплатата ти позволява да живееш, а не едва да оцеляваш. Да видят свят, така да се каже.

Бананите и свободното пътуване бяха залъгалките да ни вземат в ЕС. И ние се подлъгахме, защото смятахме, че там има свобода. Дръжки! Оказа се, че социалистическата пропаганда за гнилия капитализъм е много мека и ни е спестила доста черни краски от реалността. В „свободна“ Европа бият и убиват гражданите си на протестите им, забранявам им да излизат от къщите си, забраняват им да говорят каквото искат, забраняват им да казват истината, забраняват им дори да имат поминък. Всичко е регулирано, а Големият Брат дебне отвсякъде.

И заради такива като Станишев, Куневица, Филип Димитров, Сюлейман паша и прочие национални предатели, се набутахме в съюз, от който дори Великобритания избяга панически. Виждаме какво става тези дни в Нидерландия. Виждаме как бият

гражданите, как ги ограничават. Виждаме прехвалените им свободи. Миналата година гледахме как полицията на Макрон убива и осакатява протестиращите.

Свобода ли? Вие убихте свободата и мечтата за Европейски съюз на свободни и равноправни народи. И продължавате с терора върху хората.

И отново поставям въпроса – ЗА ЧИЙ НИ Е ТОЗИ СЪЮЗ? За да крадат управляващите от еврофондовете? Да перат в България парите на европейските лидери? Да бъдем пазар за некачествените им стоки? Ай стига толкова!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ФОН ЛАЙ/Н/ЕН ВЗРИВИ ЕДИНИЯТ СТЪЛБ НА ЕС – Свободно слово (svobodnoslovo.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!