Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ицо Хазарта към министър Ангелов: Навремето един политик е преценил, че и евреите не са му приоритет

.

Статусът ми не е ”Отваряйте кръчмите и дискотеките”. Не съм душевно болен и ми е ясно - януари 2021 г. в Европа няма отворени дискотеки. Не обичам лично да правя нападки. Но нека кажа така: Виж, приятелю, ти си горе-долу на моите години. Станал си професор по медицина, което говори за висок интелект. Избрали са те за министър, което обезсмисля донякъде предишното изречение. Не мога да приема такъв човек да каже, че някой не е приоритет. Всеки един българин е приоритет. Навремето един политик е преценил, че евреите не са му приоритет. Методите са се променили, но крайният резултат се очертава.
Това коментира пред bTV рапърът Христо Петров, познат като Ицо Хазарта.

Повод за думите му е една публикация отпреди няколко дни, която взриви социалните мрежи. Тя бе по повод позицията на здравния министър проф. Костадин Ангелов, който направи сравнително остро изказване по адрес на затворените браншове и оставените без доходи хора.

Реакцията бе мигновена и бурна. В социалните мрежи обаче потребители реагираха и негативно.

"На всички, които ми казаха, че не съм компетентен ще кажа така: В настоящето правителство министърът на екологията е добър танцьор, министърът на енергетиката е добър счетоводител. А министър-председателят е бодигард на предишния министър-председател. Казвам го като доказателство, че във всяка една професия може да има

управници, които да са такива заради правилните решения, взети в правилния момент", посочи Ицо Хазарта.

"Не искам да се превръщам в говорител и защитник. На нас ни е забранено да работим. И тези хора казват "Добре, за общото благо няма да работим. Но задават един обикновен въпрос: При какви условия ще можем да работим отново? Отговорът е "Стига сте ревали" и от обществото, и от властта. Казват "Има по-важни от тебе". Нахално е да питаш вече. Подценяваш вируса, как ще питаш... Вирусът е опасен и много гаден. През ум не му минава на никого да подценява вируса", обясни още Хазарта.

Той посочи, че иска да се ваксинира.

"Вярвам на истински лекари, не на Google доктори и Facebook медици. Искам да се ваксинирам и искам всички да го направят. Притесняват ме темповете на ваксиниране. Докато дойде моят ред, или няма да има вирус, или няма да ме има мене. В Румъния нещата се случват няколко пъти по-бързо от тук. Там не живеят извънземни. Там също живеят хора", посочи Хазарта.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Ицо Хазарта към министър Ангелов: Навремето един политик е преценил, че и евреите не са му приоритет (frognews.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!