Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жители на "кошарата", преди да ви заколят, покажете, че не сте овце! Изметете боклуците! – Татяна Кристи

Жители на "кошарата", преди да ви заколят, покажете, че не сте овце!

Изметете боклуците!

Tatiana Christy

Когато властта е недоволна от нацията си, тази власт трябва незабавно да си ходи.

Тези откровени жалкари не могат да проумеят, че хората имат пълното и абсолютно право да са недоволни от тях - тези нито са богове, нито пък са кой знае колко кадърни, а още по-малко са незаменими.

Нямам представа кой нормален министър си позволява да отговаря по този начин. Кой нормален министър по света се държи като Дани Кирилов, Деница Сачева, Красимир Каракачанов и Красен Кралев.

Така че, хайде всички - взимайте по една празна торбичка "Billa", прибирайте си вътре конституцията, сгънете си костюмчетата и тоалетчетата, и кой откъде е.
Толкова пък за нищо да не ставате, не е реално.

Martin Dimitrov

---

Изслушайте всяка дума на този негодник-- депутат от "патриотите", който призовава "собственика на кошарата-- овчаря, да вкара стадото в кошарата!"

Вижте еманацията на уродството!

Tatiana Christy

“Патриот” за протестиращите: Стадо, взело се за глутница /видео/

Страшното е, когато стадото решава и в един момент се вземе за глутница. Крайно време е собственикът - овчарят, да размаха тоягата и да вкара стадото в кошарата!
С тези думи зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов коментира протестиращите. Той определи множеството като “200-300 души, по-голямата част от които - платени от Дубай”. 

Касабов бе поканен в телевизията, за да коментира началото на консултациите за нова конституция, които ГЕРБ започва днес именно с разговор с НФСБ и ВМРО.

Кой е овчарят? 

Премиерът и цялата държава били собственици на кошарата, а протестиращите не бивало да продължават да “насилват малки деца и майките им” и да ограничават правата на останалите граждани. 

“Изкараха ковчези, бесилки. Утре ще започнат да разстрелват ли? Нека да спрем. Крайно време е стадото да се вкара в кошарата. Идва суверена - това е народът. Ще се върнат работещите, мислещите българи от почивка и ще тръгнат да ходят на работа, ще ги спрат тези няколко гащника по барикадите ли?”, посочи още Касабов. 

А иначе по същество - Касабов коментира и предложението на управляващите за свикване на Велико народно събрание и нов основен закон. Той отправи остри критики към президента Румен Радев и го определи като “голямо недуразумение”. 

“Аз си задавам въпроса какво изобщо се случва в държавата. От една страна, имаме един президент, който се губи в събитията, в миналото, все още не е изтрил старото тоталитарно мислене. Той си представя, че държавата е тоталитарна казарма. Вдигнал е вместо националния флаг, флагът на черепа и костите. Черепът е ясен, костите е това, което ще се случи, ако не дай си Боже“, каза още Касабов. - frognews.bg/

https://www.facebook.com/tatiana.christy/

https://www.facebook.com/boris.hikov.3/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!