Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нанков към Митрополит Николай: Българите са неблагодарно племе! Ние им вдигаме заплатите и пенсиите, а те протестират!

Вече втора седмица гражданското недоволство е обхванало темата с луксозния начин на живот на скандалния Пловдивски митрополит Николай. Скъпите коли и имоти на Дядо Николай обаче не са прецедент. С такива не по-малко скъпи разполага и близкия му приятел и съименник зам. -министър Николай Нанков, научи Narod.bg.  

Както вече стана публично ясно, Нанков е разследван от прокуратурата и КПКОНПИ за недоказани доходи и незаконното жилище, в което живее, с уж вече бившата си жена, скандално известната ползвателка на милиони еврофондове Елка Сотирова. Преписката обаче се държи „на трупчета“, защото Нанков продължава чинно да изпълнява поръчките на мафията. Както сайта „Биволъ“ разкри, именно той се е подписвал под незаконните строежи в Догансарай, разкри Narod.bg.

Преди няколко дни, на големия християнски празник Голяма Богородица, озаконителят на Догансарай се снима в прегръдките на скандалноизвестния митрополит Николай. 

За да утеши адаша си от непрестанните критики за високия му стандарт на живот, Нанков му е препоръчал да не обръща внимание на обикновените миряни и това, което те си говорят, и е определил българите като неблагодарно племе, на което колкото и да им вдигаме заплатите и пенсиите, все ще са недоволни и ще протестират.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!