Драмата на Мутрашенко: Защо вече не ме обичат?!

Снимка: www.vlastta.bg

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Изведнъж от мутра, охранител, служител на Пашата, той става най-важният човек в държавата

Едва ли знаете кой е най-богатият човек в световната история. Не, не е Бил Гейтс, нито Карлос Слим, не е цар Соломон или пък Крез. Казва се Манса Муса и е император на Малийската, да, и такава е имало, империя. Той държал пътищата от централна и южна Африка към Европа и трафика на слонова кост, злато, диаманти и най вече сол.

Състоянието му се изчислява на повече от трилион сегашни долари, проучи Narod.bg.

А най-странно в неговия случай е, че умира беден и разорен, прекарва последните си дни в обикаляне на кредитори.

Причината? Бил толкова богат и харчел толкова много, че предизвикал хиперинфлация и сам обезценил състоянието си.

Нещо подобно се случва сега с все още премиера ни Бойко Борисов, макар и да не става въпрос за пари.

Той, разбира се, ги има много, няма какво да го мислим, но все пак не са достатъчни да разклатят световната икономика.

Не става въпрос за пари в случая, а за народната любов, в която Бойко се къпеше като една Клеопатра в магарешко мляко и очевидно смяташе, че тя няма никога да секне.

Появи се от изневиделица и с народа си се влюбиха от пръв поглед. Просто се привидяха един в друг, той самият Бойко си го каза: „И аз съм прост, и вие сте прости“, припомня Narod.bg.

Получи се спонтанно привличане, един вид съглашателство на тези, които лъжат, че са чели Карл Май. А народът, нали, както казват, е посредствен, но мъдър, реши да му повярва.

Не са прави обаче тези, които постоянно го сравняват с отколешния му работодател и ментор Тодор Живков. Сближава ги единствено „народният“ изговор и е съмнително дали Бойко го е попил от Живков като някакъв голям популистки трик, или просто си му идва отвътре.

Тато без съмнение си бе изграден последователен кариерист, който е знаел какво иска още докато е редял оловните заготовки в печатницата и е нагъвал кашкавал с бутафорната си партизанска формация.

При Бойко няма нищо такова. Типичен опортюнист, той едва ли си е помислял, че ще стане премиер, при това най-дълго управлявалият, какви шеги си прави историята… Той е българският Никодем Дизма, чийто възход е започнал от един царски прием…

Изведнъж от мутра, охранител, служител на Пашата, той става най-важният човек в държавата.

Да не се лъжем, това си стана с абсолютната подкрепа на простия, но мъдър народ. Сега децата на този народ идват от чужбина да оправят нещата с експертизата от двугодишното си пребиваване там, да видим какво ще се получи.

Какво се случва в главата на Бойко, който така и не успя да се откъсне от образа си на бивш пожарникар, сикаджия и бодигард на Тато?

Дали го е страх – навярно. Страх го е, че ще лъснат далаверите, дето са го направили богат. Сговорките с Шиши, Домуза, Дръндарския философ, все нещо може да излезе, притеснен е явно.

Но Бойко страда за друго. Той не може да разбере защо народът вече не го обича, а не е свикнал с това.

Той „дава” на пенсионерите добавки, вдига заплатите на учители, „прави” заводи, следи да не се „счупи” държавата, праща хеликоптери на закъсали сънародници. „Сприятелява” се даже с Меркел на полза роду, кой друг е способен на такава саможертва?, припомня Narod.bg.

И изведнъж цялата история да бъде покварена, да се вторачат в дребните Му „бакшишчета”, наместо да се гледа голямата картина на „просперираща“ България..

Това той няма как да го разбере, както не са го разбирали Пиночет, Чаушеско, Франко, все лидери, които са „съграждали“ страните си, водейки ги към абсолютна пропаст и диктатура.

И със сигурност някой ден, когато, заобиколен от деца и внуци, като в оная картина на Жан Батист Грьоз – „Плодовете на доброто възпитание” – реши да постави поантата на живота си, ще каже: „Ама колко магистрали ви направих!”.

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Среден 3.43 с толкова е завършил Борисов за пожарникар

Ако не одобрявате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не одобрявате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/2

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!