Методи Байкушев: Знаем, че тези хора срам нямат. Те имат само кореми и чекмеджета

.

Източник: Facebook

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Много мои приятели очакват от мен, като юрист, да кажа какво мисля за „новата“ конституция. Мисля, че проектът е неграмотен езиково, юридически и е напълно безотговорен държавнически. Хората, които са го написали и тези, които го предлагат, трябва да потънат вдън земя от срам.

Но ние знаем, че тези хора срам нямат. Те имат само кореми и чекмеджета.

Бездънни кореми и чекмеджета. 

Единствената им цел е да тестват нови нива на търпимост на хората към наглостта на мафията. 

При никакви обстоятелства предложението за конституция не бива да се обсъжда в подробности. 

И все пак от него за пореден път става ясно едно – Борисов и Пеевски са готови на всичко, само да не пуснат хватката си върху прокуратурата и КПКОНПИ. Готови са да жертват цялата държава и народа. Твърде дълго отглеждаха Гешев и Цацаров и те са им прекалено верни. 

Единственият отговор, който българският народ трябва да даде, е твърдо искане за безусловна оставка на Гешев и Борисов. Запомнете: еднакво важно е Гешев да замине заедно с Борисов. Ако падне Гешев и се реформира прокуратурата, имаме шанс да се освободим от мафията. 

Безконтролният главен прокурор е повече от съд – той сам преценява дали да повдига обвинения и тази преценка не подлежи на никакъв контрол. Ако прокурорът прецени, че не е извършено престъпление, край – нищо не може да се направи. Когато пък прокурорът си реши или кукловодите му наредят да повдигне обвинение, той може да мърля делото с години без да събира доказателства и без реално да се интересува и да носи отговорност дали ще има присъда или не. През това време обаче клетият обвинен бива мачкан в нечовешки условия в ареста, а Цацаров му запорира цялото имущество, за да му съсипе живота. Отгоре на всичко, клетият обвинен бива залят с възможно най-гнусни клевети от придворните ПИК и Блиц, а другите уж „по-бели“ медии на мафията като Труд, 24 часа, Нова и ТВ Европа просто ще въртят винаги думата „обвиняем“ пред името на човека, за да не може той никога да се отърве от това клеймо.

Това мисля. 

Методи Байкушев, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!