Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистически заплахи от заклети комунисти? – Гешев: Повече арести трябват. Било е някога, пак ще бъде и пак ще стане! Николай Стайков: Кога ли е било това време, по което страда г-н Гешев?

.
Източник: БГНЕС

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Повече арести трябват в тая държава и всичко ще се оправи. Било е някога, пак ще бъде и пак ще стане. Ето тези думи излязоха от устата на главния прокурор Иван Гешев, който застана смело пред двама пенсионери в ловешко село.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

Активната пиар кампания на Гешев продължава. Държавният обвинител бе на поредната си акция срещу битовата престъпност в село Скобелево. 

Обезпокоителни са обаче думите му. Причината - те идват на фона на 42-рия ден от протестите в страната, които искат и оставката на главния прокурор. Те избухнаха на фона на безпрецедентното нахлуване на държавното обвинение в сградата на президентството. 

Преди няколко дни пък управляващите внесоха предложението си за нова конституция, в която се предвижда даването на законодателна инициатива на Обвинител №1.

Чуйте думите на главния прокурор:

Николай Стайков: Кога ли е било това време, по което страда г-н Гешев?

”Трябват малко повече арести в тая държава и ще се оправят нещата. Било е някога, пак ще бъде, пак ще стане.” Иван Стоименов Гешев, главен прокурор.
КОГА ли е било това време, по което страда г-н Гешев, че се чудя и се мая - по времето на член 1 с ръководната партия ли? Или просто вдигаме слабия рейтинг на прокуратурата пред възрастните хора, с това, което искат да чуят? 

Николай Стайков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!