Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Гамизов: Шопското упорство на Борисов да “наАпе всички ябълки”, защото не може да ги изяде, ще доведе до национална катастрофа

Image may contain: 1 person

България е в конституционна криза, която не може да се реши от този, който я предизвика - Бойко Методиев Борисов. Колкото и да се надпреварват да олизват господарските подметки разни социолози, политолози, антрополози, комунистически конституционалисти и вече не знам, какви мангакомикс -исти, това не може да промени фактите:

1. Борисов е отменил практически конституцията и си прави, каквото крайно семплата му и нищонезнаеща глава си науми. Както си прави, каквото се сети с тази конституция, не искам да си представям, ако си напише с другарите си в Москва нова, какво ще стане! 

2. Борисов е простак (съжалявам за тази дума, но като българин съм унизен от всичко чуто от него по адрес от жени до европейски политически лидери), а това означава човек с никакво уважение към обществените норми и самозабравил се балкански хитрец склонен да потъпче човешките права и достойнство на всеки поотделно. 

3. Борисов е склонен към садизъм и унищожаване на човешки съдби. Мога с часове да разказвам за унищоженото препитание на хора, за да се проправи път за разни тъмни субекти, както и за примитивната му отмъстителност и злост. 

4. Борисов ръководи диктатура по същество и то съставена от забележително некадърни хора, които имат рецедивираща склонност да ползват държавната машина за насилие. 

5. Борисов слугува на Путин и е поставил България в задълбочаваща се крайно опасна зависимост от руската диктатура. Това е тенденция, която той най-злостно подчертава, че ще следва. Дори твърди, че някой му завиждал за руските военни хибридни енергийни проекти! Какво делюзно пропадане на психиката му!!! 

6. Борисов ползва държавната хазна като собствен джоб и раздава пари, както неговата пълна некомпетенстност и приятелските му мутренски и икономически кръгове си наумят. 

7. Борисов е изолиран от съюзниците ни и е очевидно, че те не знаят как да се справят с това опозоряване на самите принципи за съществуването на ЕС, което ги кара да се дистанцират все повече и повече от България и така безотговорното поведение на Борисов, се превръща в политическа и икономическа трагедия за българите. 

8. Най-важното! Нищо от това не може да се реши с кавги и борба на всяка цена за оцеляването на режима на “Борисов-Доган-Пеевски”. 

България потъва със страшна сила и Борисов е длъжен да се маха, защото е некъдърен и неспособен, да направи нищо добро за България и българите, но инфантилното му просташко шопско упорство да “наАпе всички ябълки”, защото не може да ги изяде, ще доведе нацията до национална катастрофа в крайно противопоставяне. 

Стефан Гамизов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!