Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Гамизов: Борисов е изпаднал в истерия диктатор, който не може да възприеме истината

Image may contain: 1 person, smiling

Стефан Гамизов

No photo description available.

Няма нужда да се гневим, а да действаме решително! Борисов е изпаднал в истерия диктатор, който не може да възприеме истината, че края на неговата диктатура може и да се вижда.

Руските служби ще го държат на власт на “системи”, докато Турски поток бъде завършен и ще измислят всякакви малоумия, за да печелят време, но това печелене на време може да се превърне в окончателна национална трагедия.

Трябва да действаме, защото Борисов, Доган и Пеевски, всъщност, отдавна са направили преврат и отменили конституцията управлявайки държавата по някакъв си техен и друг в полза на корупцията и Москва начин имайки ГЕРБ, ДПС и контролирайки големи групи хора в другите партии от сегашните в парламента.

Сега вече поискаха да си напишат конституция и този начин да стане държавна уредба - тяхното прокорупционно московско превратаджийство.

Не знам, колко от българите осъзнават, какво се случва, но мафията наистина иска да има държава официално, а диктатурата в Москва да установи пълен окончателен контрол над държава от ЕС и НАТО, като начертае такава държавна уредба, която да гарантира никаква възможна промяна.

Това е нашата България и за нея става дума, както и за живота на всеки българин сега и поколения напред! Затова, сега е време за действие.

Диктатурата на Борисов трябва да бъде разрушена на всяка цена и да се възстанови конституционно уреденото функциониране на държавата, преди той, превратаджийската му шайка и руските служби, да успеят да потопят България и българите от мрак в непроменим мрак!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!