Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гаф или тайно послание! Цветанов отмъкнал логото от еврокомунистите за новата си синя компартия

– всички комунисти с едно и също лого

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Новата синьо КОМУНИСТИЧЕСКА партия на

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

Партия подкрепяна от Американската Демонкратична компартия

Старата "синьо"-розова компартия на ЦЦ

Още преди партията на Цветан Цветанов да е стартирала и вече се завихрят скандалите около нея. След като тази сутрин по бтв бъдещият лидер се похвали с логото на новата формация „Републиканци за България”, Lupa.bg установи, че то е откровен копи-пейст на вече съществуващо такова.

Цветанов обясни, че логото е стилизиран компас, който ясно показва в каква посока върви. „България не трябва да има каквито и да е колебания относно своята принадлежност. „Републиканци за България" е гарант за това, че страната ни няма да изгуби посоката", дебело подчерта политикът и уточни, че тази посока е на Запад.  

Точно това буди огромното недоумение защо екипът на Цветан Цветанов буквално е изплагиатствал логото от не кой да е, а от... европейската левица. Подобна е емблемата на Party of the Europian Left, която обединява крайно левите и зелените в Европа.

А те са с доста различна идеология от претенциите на евроатлантически ориентирания Цветанов.

„Републиканското” лого на бившата дясна ръка на Бойко Борисов е близко даже и до партия „Българската левица“, учредена през 2009 г. – точно когато ГЕРБ идват на власт.

„Учудващо е как Цветанов е допуснал такова недоразумение...! От толкова партии в България, явно дизайнерите вече тотално са се изчерпали", коментираха неловката ситуация в социалните мрежи. 


КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!