Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разделението на Америка при Байдън е неизбежно

Робърт Бридж

/Поглед.инфо/ Джо Байдън ще мине като валяк чрез изкривени либерални социални експерименти, представящи се за надеждни, изпитани във времето програми, предназначени да стабилизират нацията.

Това беше ярък образ, невиждан досега във Вашингтон, който предвещава лошо за бъдещите перспективи на страната. Заключена столица, оградена с бодлива тел, с 25 000 военнослужещи, обкръжили сградата на Капитолия. Тази ситуация осигури нереален фон за встъпването в длъжност на Джо Байдън като 46-ти президент на Съединените американски щати.

Извинението, което демократите предоставиха за превръщането на "цитаделата на демокрацията" в затвор с максимална сигурност, не се дължи на нарастващото недоверие към изборния процес. Не беше обвинен и спектакълът на масовите медии и гобемите технологични гиганти, които заглушават гласовете на точно половината от американския електорат - включително и досегашния вече бивш президент ДоналдТръмп.

Не, да се предполагат такива ирационални неща би привлякло вой срещу "теорията на конспирацията" от либералната страна на барикадата.

За щастие имаме хора, които "проверяват фактите" в лицето на Силиконовата долина долина и коментатори на корпоративните медии, които да ни отведат до долината на истината, която ни информира, че всички онези "бунтовници" на Тръмп, които нахлуха в сградата на Капитолия на 6 януари, бяха мотивирани от чисто зли намерения, имащи своя корен в расизъм, бунтовничество и бяла супремасистка и фашистка идеология.

И както Хилари Клинтън предложи по време на интервю, направено извън релсите с председателя на Камарата на представителите на Конгреса, Нанси Пелоси, Тръмп и неговият пъстър екип от жалки хора може да са взели своите заповеди ца зейднмие от

кой друг, ако не от самия Владимир Путин. Кой се нуждае от белетристи в наши дни, когато имаме Демократическа партия?

"Добър вечер. Нанси Пелоси и Хилари Клинтън призовават за комисия за консерваторите по подобие на тези за атентата от 11 септември, която да ги обяви за агенти на Русия", написа Хан Посо в Туитър.

Републиканците трябва да се справят с осъзнаването, че си нямат работа с рационални хора, които биха искали да участват в хладнокръвни дискусии и дебати.

Въпреки пълния размах на политическия пейзаж, лявото (в американски, ляво-либерален контекст, бел.р.) остава погълнато от колективен пристъп на ярост, истерия и сурова емоция, която не показва признаци на отслабване. Защо?

Отчасти поради политическа незрялост в редиците, а отчасти защото "победа" за ляво-либералите вече не означава победа на изборите. Тези фанатици, защото това е което представляват те, няма да се успокоят, докато политическата опозиция не бъде лишена от глас и представителство.

С други думи, когато е напълно и недвусмислено заличен. И като се имат предвид политическите склонности на големите технологични гиганти и корпоративните казионни медии, тези мечти са опасно реалистични.

Освен ако тръмпистите и републиканците не могат по същество да изградят своя собствена интернет архитектура, за да заобиколят цензурната машина на ляво-либералите, те в крайна сметка ще тръгнат по пътя на динозаврите като политическа сила.

Междувременно Джо Байдън или който и да дърпа конците му, ще премине като валяк чрез изкривени либерални социални експерименти, маскирани като надеждни, изпитани от времето програми, предназначени да стабилизират нацията.

Разбира се, тези политики не са нищо подобно. Това са подкрепени от глобализма политики - като например дефинансиране на полицията, отваряне на границата, заклеймяване на десницата като "расистка" и сексуализиране на съзнанието на децата от най-ранна и крехка възраст - предназначени да дестабилизират напълно нацията и всички основни институции, включително най-малкото, а именно нуклеарното семейство.

Всеки, който се обяви срещу тези необмислени инициативи, ще бъде поразен и ударен от най-суровия култ на културата на отмяната (кенсъл културата - т.е. идеите на Антифа, БЛМ, Сорос, ЛГБТ), познат някога на човека. Всъщност вече е разработено законодателство за "вътрешния тероризъм", което, ако бъде прието от Конгреса, ще стигне далеч до задушаване на всякакви несъгласни гласове отдясно.

Още първият ред от предложеното законодателство, озаглавен "Закон за предотвратяване на вътрешния тероризъм от 2020 г." , който беше удобно подготвен само седмици преди избухването на безредиците в Капитолия, гласи, че "белите супремасисти и други крайнодесни екстремисти са най-значимата вътрешна терористична заплаха, пред която са изправени САЩ...."

Дълбоко в текста е прикрит един ред, посветен на Антифа, и нищо изобщо за Блек лайфс матър, но тези групи бяха отговорни за палежите и разграбването и опустошенията в Съединените щати след смъртта на Джордж Флойд по време на арест от полицаи преди известно време.

Дни преди бронираната и обезопасена инаугурация на Байдън, медиите излязоха с пълна сила, пропагандирайки идеята за връзка между десни привърженици на Тръмп и - внимание- терористични групи като Ал-Кайда.

"Видях подобна динамика в еволюцията на" Ал Кайда " в Ирак, където цяло поколение гневни арабски младежи с много лоши перспективи последваха мощен лидер, който обеща да ги върне във времето на по-добро място. Той ги поведе да възприемат идеология, която оправдава тяхното насилие ", каза в интервю пенсионираният генерал от армията Стенли Маккристал, който е бивш началник на Съвместното командване за специални операции в Ирак и командващ всички американски и съюзнически войски в Афганистан.

"Това сега се случва в Америка", заключи генералът.

Ето го, направо от устата на коня - "излишните" в Съединените щати са почти наравно със същите момчета, извършили терористичните атаки от 11 септември.

Излишно е да казвам, че с подобни скандални коментари, които обикаляха общественото пространство, имаше малък шанс за балансирано послание от встъпителната реч на Джо Байдън по отношение на безбройните проблеми, които сега дебнат Америка. Всъщност обръщението беше най-тежко изпълнено със затоплени и празни клишета за "единство", както и препратки към расизма и неравенството.

След четири години безпочвена реторика за "расистките поддръжници на Тръмп" (но никой друг консервативен президент не е успял в такава голяма степен да привлече членове на чернокожите и латиноамериканските общности към републиканската избирателна листа освен Доналд Тръмп), беше съвсем естествено Байдън да намекне за:

"Възход в политическия екстремизъм", бял супремасизъм, расизъм, вътрешен тероризъм, срещу който трябва да се изправим и когото ще победим. "

Идвайки само няколко дни след въстанието в сградата на Капитолия от поддръжниците на Тръмп, което жалките масови медии изпитваха големи усилия, за да обозначат като "расистко" събитие, посланието стана по-кристално ясно и показа, за кого бие камбаната.

"Главната лаборатория за ядрени изследвания на федералното правителство беше домакин на 3-дневен лагер за превъзпитание за "бели мъже", с цел да разкрие тяхната "бяла привилегия" и да деконструира "бялата мъжка култура".

Тук са изтекли документи от отделената от състезанията сесия, финансирана от данъкоплатците.

https://twitter.com/realchrisrufo/status/1293603172842221570?ref_src=twsrc%5Etfw "

- написа в Туитър Кристофър Ф. Руфо.

За пореден път, на този опасен кръстопът в американската история, всяка надежда за истински двупартиен пробив е обречена на провал и още повече сега, когато радикалните прогресисти в Демократическата партия настояват за най-скандалния социален, културен и политически рестарт, който нацията някога е правила. Никой истински консерватор никога няма да признае тези промени.

В същото време гласът и демонстрациите на тръмпистите не само се побеждават брутално, но всъщност се обобщават под знамето на "вътрешния тероризъм".

Това бележи най-голямата пропаст между двете основни политически партии в Съединените американски щати, която, ако не бъде бързо преодоляна, ще завърши с неизбежно бедствие за американския експеримент в демокрацията.

Превод: СМ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Разделението на Америка при Байдън е неизбежно - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!