Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg разкри: Бойко се крие в „Евксиноград” от седмица, денем обикаля с джипката, вечер крои планове за спасение

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Осъдете комунизма и ВИЕ

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Брилянтен източник на Narod.bg разкри мистерията с изчезналия от София Бойко Борисов. Оказа се, че премиерът буквално се е скрил в морската резиденция на властта „Евксиноград” край Варна, която обитава вече седмица.

Премиерът, който няма полезен ход и ще даде оставка до дни, се е разположил в любимото си „Слънчево бунгало” срещу 700 лева на вечер. Това е предпочитаното място за почивка на неговия ментор в политиката Тодор Живков, обясни източникът на Narod.bg.

Това всъщност не е бунгало, а вила и е част от правителствения комплекс „Евксиноград“. Тя побира 30 души, има веранда с морски изглед, а до нея се слиза или по стълби, или със специално проектиран за нея асансьор.

Това е последната луксозна землянка на Баце

„Слънчевото бунгало“ е любимият пристан на държавниците ни от времето на Тодор Живков до днешни дни. Строено е през 70-те години на миналия век по личните указания на дъщерята на Живков – Людмила, която също обичала да отмаря там.

Името му идва от близостта с уникалния Слънчев часовник, дарен от кралица Виктория на цар Фердинанд. Вилата е кацнала на малък плаж в най-северния край на парка на резиденцията. На първия етаж има просторен хол и две големи спални, а на мансардния – още две. Барбекю, оборудвана кухня, веранда с морски изглед, басейн и асансьор допълват екстрите на къщата на властта.

Бойко се изплаши от народния гняв и избяга от София в посока „Евксиноград” малко след злополучната платена конференция на ГЕРБ в „София Тех Парк”. След издънката Бойко отърчал да моли помощ от Ахмед Доган в Боянския сарай, а след срещата отпрашил директно към Варна, разкри източникът на Narod.bg.

Първите дни след злощастната ГЕРБ спявка Бойко не си показвал носа от „Слънчевото бунгало”. По настояване на своята пиарка и спрягана като нова дама за любовни забавления – Моника Станишева, Бойко пак яхна джипката, за да прави нескопосан пиар под носа на гневния народ, който вече 35 дни му иска оставката, коментира читателят на Narod.bg.

Вечер обаче отиващият си завинаги от политиката охранител от СИК привиквал най-близките си от хунтата, за да се съветва как да се размине това, което го очаква – политическа гибел и съдебно преследване за безбройните далавери, в които персонално е набъркан, завърши информаторът на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!