Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СВЕТОВЕН СКАНДАЛ: Взривът в Бейрут унищожил банкови архиви, крие ли Борисов милиарди в Ливан, превозени в чували от Авиооторяда?

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Ако не одобрявате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не одобрявате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Името на отиващия си безславно премиер Бойко Борисов се забърка в световен скандал! Ухо на Narod.bg вътре в хунтата ГЕРБ твърди, че чудовищният взрив отпреди дни в Бейрут е унищожил банкови архиви, които биха доказали, че министър-председателят кътал милиарди в ливански банки!

Няколко информационни сайта разкриха преди дни, че в сгради близо до пристанищата в Бейрут са се държали архивите на няколко от най-важните ливански банки. Една от основните хипотези е, че точно те са били мишената на чудовищния взрив, убил и ранил хиляди хора, разкриха експерти, отлично запознати с геополитическите специфики на Близкия изток.

Според тях запалването на амониевата селитра, складирана също наблизо, най-вероятно е било просто плод на небрежност. Това обаче се е оказало фатално, защото химическото съединение е много опасен експлозив.

„Бейрут е не просто пристанище – а търговски, комуникационен и финансов център на Близкия изток. Ливанските банки са нещо много особено – те знаят много и имат дълга история. По време на социализма България също имаше банка в Ливан. Имаше и руски банки. Въобще страната е невралгичен център на банковото и финансовото дело в Близкия изток”, коментираха запознати.

Читателят на Narod.bg пък е категоричен, че в адския огън са изгорели следи и за „български пари”.

„Ливан е мястото, където готовите пари се стоварват и се прибират в невероятната плетеница от ливански банки, които пък са финансовите терминали на всякакви интересни процеси в Близкия изток. От Ливан има трансфери във всички значими финансови центрове на Близкия Изток”, дебело подчертаха експерти в областта.

Че Бойко Борисов тъка милиарди в Ливан алармира пръв Волен Сидеров. В началото на юни 2013 г. лидерът на „Атака“ хвърли бомбата:

„Хора от ГЕРБ използваха държавните самолети, не само Авиоотряд 28, за да изнасят пари в чужбина. Това ми беше разказано лично от хора, близки до Борисов, които имаха високи постове в миналия кабинет“, обяви националистът.

По думите му хората на Борисов са изнесли милиарди към Ливан, откъдето парите са били разпределяни в офшорни сметки

Бойко подскочи като ужилен: „Аз съм бил веднъж в Ливан, в официална делегация на държавно посещение, веднъж в Катар на държавно посещение, с всичките журналисти, бизнес делегации и тези самолети не са ходили там. Това са такива измишльотини, клевети и набеждавания, че нека да ги докажем в съда”.

Така Борисов се закани, ще съди атакист №1 за разкритието, че с чували е изнасял милиарди към Ливан.

„Завеждам много дела. Чакам адвоката г-н Марковски, за да го упълномощя за всички тези клевети и набеждения, които Волен Сидеров прави“, обеща Борисов.

Прелюбопитно е, че делата така и не бяха входирани в съда, а скандалът бе удобно забравен и заметен под килима, а Волен Сидеров му стана коалиционен партньор в третия кабинет на ГЕРБ. Защо ли?!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!