Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сашо Диков: Гражданинът Бойчето казва, че знае коя е Мата Хари, а Прокуратурата питала ли го е?

.

Сашо Диков
Източник: Евроком

Наглостта в нашия обществен живот става все по-ужасяваща и това ме кара да не търпя никого с подобно поведение. Тъй като един от най-наглите случаи на проявено безочие и наглост е именно повода за това писмо. Затова го и написах - давам Ви простия факт.

Гражданинът Бойчето казва: ”Знам кой ми влезе в къщата, кой извърши престъплението и кой ме насади”.

Прокуратурата започва проверка и казва, че не са могли да разберат кой е извършил престъплението.
Това коментира журналистът на телевизия "Евроком" в ефира на 7/8 ТВ. 

"Нормално беше първо Съдебната система в своето съобщение, след няколкомесечно мълчание да каже, че са попитали премиера, след неговите категорични изявления пред германски вестник, че той знае коя е Мата Хари, само че той мълча като ремсист на разпит и нищо не каза. Затова сме затруднени ние да кажем кой е заснел чекмеджетата и парите, само че няма такова нещо. Затова питам нашия добър общ познат защо мълчи и кога ще каже коя е Мата Хари", допълни той. 

"Тук не става дума за жълтории, става дума за чекмеджето и пачките и за пищова, и за кюлчетата. Въпросите към премиера са два: защо не казва коя е Мата Хари и Прокуратурата питала ли го е коя Мата Хари", допълни той.

Диков спори със Слави Трифонов дали може да се отстрани от

властта ГЕРБ.

Журналистът изказа мнение, че без БСП и Корнелия Нинова ГЕРБ трудно ще бъде свалена от власт. Слави Трифонов бе категоричен, че няма да прави коалиция нито с ГЕРБ, нито с БСП.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Сашо Диков: Гражданинът Бойчето казва, че знае коя е Мата Хари, а Прокуратурата питала ли го е? (frognews.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!