Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО: Борисов сдава властта до края на седмицата?

ИЗВЪНРЕДНО: Борисов сдава властта до края на седмицата?

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Премиерът Бойко Борисов даде нова заявка за промяна във властта, като обяви, че до 2-3 дни ще излезе с "интересни решения", за да успокои народа. Изявлението той направи от джипката, с която заедно със зам.-регионалния министър Николай Нанков инспектира АМ "Тракия".

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят”, каза още премиерът. „Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”. И продължи: "Искаш да влезеш в парламента, да съборя правителството, да се напъна за силна опозиция, а кой ще доведеш за опозиция. Не ти ли е мила държавата? Всичко това ще спре", обяви той. 

Премиерът коментира и скандалния запис на Христо Иванов, разкриващ заверата с Маджо: "Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш", заяви Борисов. Той заяви, че щом е видял клипа, го е препратил на Христо Иванов, не за друго, а да си види гузната физиономия. Нанков пък коментира, че от вчера Иванов си е сменил версията за скандалното видео няколко пъти.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!