Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Активираха отново подписка за импийчмънт на Радев

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

След като президентът Румен Радев насъска народа за бунт, недоволни граждани активиха отново петиция срещу него, съобщава Агенция "Монитор".

Всъщност петицията е създадена през март 2018 г., но през последните седмици хиляди граждани я подписаха и дадоха своя глас за отстраняването на държавния глава, който слезе при бунтуващия се народ и ги прикани към гражданска война, уточнява агенцията.

Ето какво гласи текстът към петицията: 

ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?!

Откакто заема длъжността президент, ТОЙ успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите.

ТОЙ призовава народа към метеж. Призовава за външна политика, отдалечаваща я от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.

ТОЙ работи против държавата си, солидаризирайки се с главната опозиционна партия БСП (бивша комунистическа).

Тези провокации на Радев не може и не трябва да останат без последствия.

Не може на върха на държавата да има прокремълски провокатор, който вместо да обединява, да разделя нацията с хибридните си изяви.

Не може той да е главнокомандващ на въоръжените сили. Това е въпрос на национална сигурност.

С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България.

Или си за България, или си за сегашния й президент!

Среден път няма!

ИМПИЙЧМЪНТ – СЕГА!!!

А днес премиерът Бойко Борисов обяви: И аз искам оставката на Радев.

Прави впечатление, че подписката е създадена след визитата у нас на руския патриарх Кирил. Тогава Радев коментира: "Руският патриарх дойде у нас като духовен водач, а си тръгна като политик."

Президентът коментира темата за импийчмънта и през февруари т.г., като каза: "Импийчмънт няма да напълни язовирите и хладилниците на хората, няма да вдигне пенсиите, най-много да напълни площадите и да доведе до окончателен крах на управлението."

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!