Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ККП е коренът на всичкото зло

Chinese Interim Government

…От заразените ориз и соев сос, до млякото на прах, съществува всеобщ отраслов проблем със замърсяването на храните. Фактът, че Китайската комунистическа партия се опита да скрие тази информация заради Олимпиадата, поставяйки в опасност огромен брой деца, показва, че тя е наистина коренът на всяко зло в китайското общество днес.

Въпреки неспирните усилия на китайския комунистически режим да прикрива проблемите в Китай, благодарение на натиска от чужди правителства наскоро се разбра за замърсеното с меламин китайско мляко на прах. Инцидентите предизвикаха страхове за много по-широкомащабно токсично съдържание сред китайската млекопреработвателна промишленост. Във връзка с това Преходното китайско правителство прави следното изявление:

1. Броят на жертвите от заразено мляко на прах се увеличава бързо. Преходното китайско правителство желае да изрази дълбокото си съчувствие към всички китайци, особено към родителите на пострадалите деца.

2. Китайската комунистическа партия [ККП] е коренът на всичкото зло. От заразените ориз и соев сос, до млякото на прах, съществува всеобщ отраслов проблем със замърсяването на храните. Фактът, че Китайската комунистическа партия се опита да скрие тази информация заради Олимпиадата, поставяйки в опасност огромен брой деца, показва, че тя е наистина коренът на всяко зло в китайското общество днес.  

От атеистичната идеология на ККП до цялата структура на правителството, всичко е токсично. Атеизъм трови съзнанията на хората, така че те вече не вярват в богове, което води до бърз морален спад. Така обществото се оказва в порочен цикъл. Държавните структури на ККП възнаграждават онези, които са най-безскрупулни в напредъка си. Добри хора едва могат да оцелеят в Китай. В резултат на тези фактори, околната среда на Китай, включително въздуха, водата и почвата, е силно замърсена. Самата ККП е източник на токсичност.

3. Дезинтегрирането на ККП е действителният лек за болестите на обществото. Това

може да реши принципно проблемите на Китай. Когато бяха открити замърсени хранителни продукти, ККП потискаше новинарските медии забранявайки им да съобщават за станалото. Призивите на чужди правителства бяха, което накара ККП да реагира бавно. Тя задържа умишлено новинарските репортажи, за да покаже позитивен образ по време на Олимпийските игри. Липсата на свобода на медиите е симптом от проблемите на социалната структура на ККП.  

Народът казва: "Малки корумпирани служители се поставят в белезници. Големи корумпирани престъпници дават отчети на правителствени заседания. Най-лоши са седящи на първите три реда [на правителствените заседания]. Коренът на проблема е на главната сцена".

За да се контролира проблемът със замърсяването на храните, трябва да се започне от източника на проблема. Ако ‘токсичността’ на системата на ККП не се отстрани, дори и да се реши сега проблема за млякото на прах, други замърсени продукти ще се появят. Единствено ако се отстрани ККП, китайският народ може да успее.   

4. Целият китайски народ трябва да се обедини и да защити правата си. Тъй като ККП е отнела на хората основното право да знаят,техните човешки права и други основни политически права, правото за оцеляване на хората е застрашено. От ТОРС и замърсяването на р. Сонгхуа, до замърсените млечни продукти, ККП не пожали усилия да се опитва да скрива истината. Заради здравето на нашите деца и заради нашите здраве, безопасност и свобода, ние трябва да се изправим и да защитим основните си човешки права и правото да оцелеем.

Всички жертви на инцидента с млякото на прах и техните семейства трябва да се сплотят и да поискат обезщетение от съответните правителствени подразделения. Ако това искане не бъде зачетено, те трябва да поискат отговорността да бъде поета от служители на ККП на различни нива. Всички пострадали деца трябва да получат незабавна медицинска помощ за сметка на ККП. Ако съответните служби на ККП откажат да поемат разходите, жертвите и техните семейства трябва пак да настояват служителите на ККП да поемат отговорността.

ККП е коренът на всичкото зло. Действителното решение на социалните проблеми на Китай зависи от разпадането на ККП. Сегашният момент предоставя добра възможност за китайския народ да защити правото си на оцеляване, да се оттегли от ККП и да се присъедини към усилията за слагане край на ККП.

Chinese Interim Government
September 25, 2008

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!