Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Спокойно, има и добра новина и тя е, че имаме верни и проверени хора навсякъде. Те знаят кога и какво трябва да свършат

Ако нещо прилича на милиционер, държи се като милиционер и мисли като милиционер, най-вероятно е милиционер! Това бихте чули далеч от тази страна.

Но, не сте далеч, а сте тук и сега. И когато за министър на вътрешните работи се поставя дребен на ръст човек, имайте предвид, че в главата си той носи големи планове. И никак случайно не е подбран точно такъв вид "плановик", който живее за деня, в който ще се хване за косата и сам ще се вдигне до небесата. Кадровиците на задкулисието нямат грешка при избора си в развитието на подобни на днешните политически кризи! И не само.

Спокойно, има и добра новина и тя е, че имаме верни и проверени хора навсякъде. Те знаят кога и какво трябва да свършат, за да се получи конкретен резултат. Освен всичко, са в дълбока конспирация чак до чаршафите на престъпната ни власт и знаят, че търпението в ловния процес е най-силното оръжие. С такива хора се преплуват безопасно океани и се завладяват с лекота чужди планети. До тук спирам.
----------------------------------------------------------------------------------------
Няма значение какво ще предприеме корумпираната власт срещу крепостта "Орлово гнездо". Нито какво ще се случи. Тази власт все още не знае къде се строят здравите крепости, кой и как ги охранява и защо са там.

И няма шанс да разбере, защото освен видимите крепости има и невидими, до които милиционерите, охранители на престъпници, никога не могат да стигнат. Нямат шанс дори да се докоснат до тях, нежели да ги разрушат. Пътеките са тесни и стръмни, а опасностите - непредвидими. Там се пази знанието!
----------------------------------------------------------------------------------------
Орлов мост не може да падне, защото тази крепост на демокрацията беше издигната от самите милиционери, вече политици и олигарси. Там може да се случи всичко друго, но не и да падне, защото политическата глупост ще я издига всеки път, когато я събори. И това няма да спре!

Не вярвам в институциите на престъпната държава!

В нито една от тях. От там мирише на мухъл,посредственост и отчаяние. Вони на уплашени порове, които търсят изход, за да не бъдат изгорени, но такъв вече няма. Тези гнусни паразити ще направят очакваната от всички разумни граждани грешка и тогава ще настъпи техният край и вечен покой. Първият партиен и държавен ръководител не отдавна ни припомни, че който нож вади, от нож умира. И беше прав. Но дойде време, сам да извади ножа.

Извади го, безсрамно човече! И приеми последствията.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!