Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ББ избра трудния път към... Радев – червените старци и агентурни "стратези", които ще ни спасяват под знамената на Държавна сигурност

Полека, по ТАТОВСКИ ще се оттегля Борисов

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Нека да обобщим!

ББ избра трудния път към личната си голгота и ще го извърви сам, за да види със собствените си очи какво му е приготвила съдбата. Президентът Румен Радев си избра мухлясалите червени старци и беловласи агентурни "стратези", които ще ни спасяват под знамената на Държавна сигурност. Дотук предполагам няма изненадани. Всеки човек през живота си прави няколко важни лични избора и те са автентичния печат на неговата същност! Вечен печат.

Каквото и да са решили титаните на днешното време в лицето на първите двама мъже, крепост Орлов мост се превърна в символ на волята за промяна, знак за зараждащо се гражданско съзнание и усещане за национална гордост. Демократичен храм на бунта /Достойни!/, готов да разкъса оковите на политическото статукво, метастазирало от утвърдени през десетилетията фалшив преход престъпни практики на действаща мафия.

Истанската промяна, обаче, е твърде далеч!

И няма как да бъде друго, защото не може да произведем различно държавна управление чрез ползване на законово установените правила на статуквото. Ако някой се прави илюзията, че е възможно, той е обикновен глупак. Старата законова матрица ще произведе лош резултат изцяло в полза и услуга на дълбоката престъпна власт.

---------------------------------------------------------------------
За дълбока промяна на правилата е необходима критична маса от лица с безспорен обществен авторитет, които да гарантират с името си новите правила, изработени изцяло в обществена полза. Без такива конкретни лица, преходът към реална демократична форма на управление с върховенство на закона е немислим. Така мисля аз на базата на много въведени в уравнението ми на успеха константи. И много други подобни.
---------------------------------------------------------------------

Лицата, които представляват държавната и политическа власт на страната са слабо грамотни на тема демократично управление. Това е истината, която остава скрита зад гръмки речи, патосни слова и политическа драматургия. Не стават. Не стават, защото не разбират, че когато властта нарушава законите на страната се поражда право и отговорност на всеки гражданин да наруши закона, в защита на собствените си права. Нещо повече, всеки гражданин е длъжен да отговаря на противозаконната репресия на държавни органи с противозаконни действия дотогава, докато бъде възстановено върховенството на закона над всички. Това е всичко!

За подобно съзнание на държавници се изискват много знания, висок интелект и завидна подготовка за управление. Нашите управници са хора от миналото, които разбират властта като власт на държавните органи над свободите на гражданите уредени от векове от международната право, а вече и в нашето. Вехни хора с архаични разбирания за държавно управление!

Управлява ни мафия! Всички лица произведени от тази мафия трябва да бъдат дератизирани и унищожени, колкото и да ми е тъжно за личната им съдба. Революцията иска жертви и ако има такива, които заслужават те са всички онези активни и пасивни съучастници, които съзнателно или не участваха в убийството на милиони невинни души през изминалите 32 години власт на престъпен държавен октопод.

Свобода. Днес и сега.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!