Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Като по чекистки учебник!

Като по чекистки учебник!

Снощи по уж националната телевизия "Кошлуков ТВ" излъчиха специален и впечатляващ епизод от филма "Госпожо Държавен секретар". Сюжетът и режусурата са типични за американското кино - повърхностни и силно манипулативни. Разказва се как в България е засечена руска шпионска група, която има за цел да приложи "кримския модел" за завладяване на България, като целта е разпадането на НАТО. По стара американска традиция доброто в крайна сметка побеждава и НАТО си остава цяло, благодарение на госпожата Държавен секретар.

Също снощи, само няколко часа след края на филмовото произведение на изкуството, в ранните часове около 4.00 през нощта жандармерията нахлува внезапно в палатките и арестува по всички кръстовища и в цяла България протестиращите срещу мафиота ББ граждани!

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Изхвърля палатките и ги откарват ротуално в дебрите на полицейските зандани. Точно като в доброто старо време с което 32 години правим опит да се разделим с добро. Неуспешно.

Руските шпиони и агенти по кръстовищата са победени!

Госпожата Държавен секретар е доволна от работата си и мафиота ББ и благодари за подкрепата! Няма никаво значение, че посланика на САЩ, госпожа Мустафа, лично подкрепи протестиращите, като специален ход на ЦРУ за намаляване напрежението спрямо американската администрация - винаги строга, но справедлива.
----------------------------------------------------------------------
Всичко щеше да бъде прекрасно и донякъде вярно, ако госпожата държавен секретар, която и да е тя всъщност, беше си спомнила, че именно кабинета на ББ заложи цялата българска енергетика, като гаранция за изграждане на "Южен поток", за което българите платиха едни 5 милиарда загуби направо от джобовете си. Можеше да си припомни въпросната госпожа държавен секретар, че дори самолетите F16 станаха възможни като сделка, само заради рязка и груба намеса на Цветан Цветанов в "политиката" на мафиота ББ, заради която намеса самия Цветанов изгоря. И не на последно място госпожата Държавен секретар можеше да проучи поне, че по кръстовищата и сред протестиращите са лица с евроатлантически убеждения, независимо как и с какви методи устояват демократичните си права. Разбирате ли какво направихте госпожо Дръжавен секретар, като дадохте зелена светлина на мафиота-олигарх ББ, за да прилага полицейска репресия срещу достойни, интелигентни и демократично мислещи хора? Разбирате, но май не ви пука.
------------------------------------------------------------------------
Бих се радвал искрено ако САЩ имаха последователна и трайна външна и ценностна политики, но много отдавна нещата са съвсем други и събитията в самите щати показват тежките политически малформации. Жалко.

Срам сте, госпожо Държавен секретар!

Но..., да продължим напред - щом тероризмът и мафията във всяка точка на света са американски, значи са демократични! И прогресивни. Нямам друго обяснение за поведението и дадената "зелена демократична светлина" на балканския престъпен иконом - изпразнен от всякакви ценности.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!