Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Оставка! Деница Сачева друса гюбеци в кръчма на рожден ден, иначе ресторантите не работят, а?! Тези хора знаят нещо което не казват! (СНИМКИ)

Нов скандал с лицемерите от ГЕРБ – патерицата на Баце Деница Сачева е изловена да друса яки гюбеци и да мята люта ракия на рожден ден в кръчма, докато ресторантите остават затворени и хиляди работници от сектора са буквално обречени на глад.

Кръчмата, в която се вихрил купонът

В събота вечерта, 23 януари, министърът на труда и социалната политика се вихрила на як купон в заведението „Родопско ханче“. Подобно газене на закона в европейска държава би завършило с оставка, но у нас, където властва мафията ГЕРБ, такива престъпления просто се потулват…

СПА мотел „Родопско Ханче” се намира в пазарджишкото с. Варвара и има 12 стаи, ресторант и механа.

Цялата фамилия Сачеви се озовала в кръчмата напук на забраните

Съученичка на Деница Сачева – Силвана, била рожденичка и пухкавата министърката се озовала в уж затворената кръчма барабар с майка си и осиновеното си дете.

С типичната си герберастка наглост Деница Сачева пристигнала, за да гази собствените си правила, със служебния автомобил и под охраната на НСО, като на следващия ден – неделя, пак държавната лимузина взела семейството й, за да го върне вкъщи.

Според източници на АФЕРА Сачева изрично предупредила да не се снима в кръчмата, докато течал купонът, на който корпулентната министърка наблегнала на ракията.

На забраненото от закона чалгарско парти едва ли са спазени някакви противоепидемични мерки напук на правилата, наложени от шайката ГЕРБ.

Според информацията Деница Сачева запазила 8 стаи за този уикенд, който предстои – 30-31 януари, в същата кръчма „Родопско ханче“. Дали социалният министър и кръчмарят, дал терен за чалга купона, ще бъдат глобени, както повелява законът?!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!